prosim nemate nejake video, clanky ako presne najist na parnerke bod G ? nasiel som na googli nejake clanky ale nic moc divne to tam bolo ... najlepsie nejake video
BOD G
POKIO:
No ja som sa tam len tak obšmietal a odrazu si ma k sebe tak silnejšie pritiahla. Ja že čo je, bolí ťa to? Ona že práve naopak... Tak som skúšal ďalej, našiel som také malé miestečko a keď som ho jemne trel končekmi prstov, tak začala tak úplne inak dýchať, rýchlejšie a zhlboka a pevne si ma k sebe pritiahla. Keď som zrýchlil, začala "dychčať" a pritiahla si ma ešte silnejšie.
ako ja som si ho nasla aj sama,,bo ho mam riadne vyvinuty,,,ako az vypuknuty,,,,hehe no haluz
a neda sa to s niecim zmylit? aby som si potom zbytocne nemyslel ze som ho nasiel a pritom jej bolo iba prijemnejsie nieco obycajne
drakenko presne popisal, kde ho najdes, zaujimalo by ma ako na take miesto prisiel StefoO1 :D
POkio a ked ho tvojej priatelke stlacis, tak nech ti naznaci alebo povie, ze si spravne
drakenko,
pytam sa hlavne preto ze by som to tiez rad vyskusal na priatelke ( ak sa to smie tak povedat :D znie mi to divne)
ako si zistil ze to je prave ten bod?-preto som sa pytal ako reaguje..
ne kazdy ho ma dostatocne vyvinuty som o tom citala..
Hej zvyknem...
No reaguje pozitívne, je jej to véľmi príjemné. na čo konkrétne sa pýtaš?
drakenko,
podla toho co si napisal usudzujem, ze zviknes robit svojej priatelke dobre za pomoci G bodu... ako na to reaguje?
To je blbosť... Ja sa k nemu dostanem úplne bez problémov, je asi 4-5 cm od okraja. Jemne pritlač smerom k bruchu, je to taký asi 1 cm široký "vankúšik".
pozri starsie prispevky