Zvláštne žlté semeno

Makyavelli

Len doplnim - vy volnym okom nemate moznost posudit, ci v ejakulate je alebo nie je semeno - nie je okom viditelne.
Co sa tyka zazltnutia ejakulatu, banalnou pricinou moze byt dehydratacia, vtedy je semeno huste, nazltnute, mozno malo masturbujete a semeno sa vam tam dlho zadrziava.. Nevedno, toto by mal posudit lekar.
Tu posielam clanok o dovodoch roznych zafarbeni ejakulatu - kazda faraba ma inu pricinu -- vimax.sk

Kondomek

Ejakulát by mal mať bielu až bledošedú farbu, prípadne so žltým nádychom. Hnedé či červené sfarbenie je spravidla znakom, že niečo nie je v poriadku.

To znamená že ak máte trochu žlté semeno nič sa nedeje :)

urologg

Tu ešte jeden výťah:
farba ejakulátu hnedšieho odtieňa je práve možným znakom chlamýdií, alebo kvapavky.

urologg

Ak máte žlté semeno po onániií čiže ejakulát tak to znamenať môže buď infekciu zápal alebo infekciu z pohlavnej choroby.
Má aj zápach nejaký ten ejakulát váš? Tu je výťah z jedného článku:
V ejakuláte treba rozlíšiť dve veci. Spermie a tekutinu, v ktorej sa tieto bičíkovce pohybujú. A práve tu je zrada, na ktorú mnoho mužov reaguje panikou. Semenná tekutina je bielej farby a pokiaľ máte pravidelne sex aspoň raz za dva dni, prevažuje nad spermiami. Tie sú samy o sebe tak trochu do žlta. Po dlhšom pôste sa objavuje žltkastý nádych ejakulátu, ale nebojte sa, nič sa vo vás ešte nekazí, akurát ste si nazbierali viac zásob.
Žltá je najčastejšia
Ak sexujete (alebo aspoň masturbujete) každý deň a ejakulát sa stále nezbavil jemne žltkastého nádychu, tiež to nie je dôvod na Jóbove zvesti, hoci pri bežnej návšteve u urológa sa o tom môžete zmieniť.
Najčastejšou príčinou býva ale prebytok vitamínu B 2, ktorý nie je inak škodlivý. Ak ste v poslednej dobe v ošiali zdravej výživy jedli viac mliečnych výrobkov, rýb, ovocia, celozrnných výrobkov, semienok, orechov, zeleniny, vajec, pečene, či piva a pivovarského droždia, aspoň už viete, kde je pes zakopaný a neumierate.

rodzer

ja mam taky problem ze ked sa urobim tak mam moje spermie take do zlta a neviem preco vedely by ste mi poradit ze co stym urobit aby sa to zmenilo aby to bolo normalne

jeremiash

Ja mam taky problem ze asi mesiace je moje semeno take pevnejsie proste drzi celkom v celku nieje take riedke ako puding... cim to moze byt ?