hrcka nad klitorisom

Ivka 1

Dievcata skuste propolisovu tinkturu ak sa jedna o nehojacu ranku alebo odpadavajucu chrasticku. Niekedy sa jedna o hnisavy vriedok, tam treba podporit vyhnisanie hrejivym kremom a potom to vydenzifikovat ako klasicku vyrazku. Ak by sa to zvacsovalo, je potrebne navstivit gynekologa.

miaa8

no ja by som sa nesmiala, moze to byt pupak ale tiez aj kludne nejaka zacinajuca pliaga...trebars herpes. potom sa to siri ako mor lebo dievcence si neukontroluju "pupaky" na suskach...

deby

ja mam podobny problem, ale nemam tam akoze vyrazku,ale stale sa mi tam tvori nieco ako chrasta. Nesiri sa to, len po case odpadne a zase sa vytvori nova. Fakt neviem co mam s tym robit...mal niekto podobny problem??/

levicaaaaaa

kks... ja kebyže som gynekolog a zavolá mi nejaká pacientka vystresovaná kvôli pupáku na šuške asi puknem od rehotu... :D :D :D :D

punci

dnes sa mi urobila hrčka nad klitorisom. ak sa toho dotknem tak si chyim do ruky taku malu guličku a docela bolí hlavne ked si ju nahmatám.ak viete niekto čo to môže byt rada si nechám poradit.

jojo071085

ahojte. mne sa asi pred týzdnom urobila hrcka na vnutornej strane maleho pysku. vyzeralo to presne ako vyzraka na tvari. hrozne sa bojim co to je. sice som volala svojej doktorke a ta mi povedala ze je to mozne ze sa tam urobi vyražka a ze si mam na to davat framykoin. dnes je od toho asi týzden uz to tam v podstate neni ale este tam zostal taky mali cerveny fliacik v podstate neviditelny a este taka mala ako keby gulicka. ma stym niekto skusenost ako dlho by sa to malo liecit. dakujem

kvieta

asi je to to, co mavam aj ja.je to nieco ako infekcia v tom mieste,(pripadne upchaty odvod mazovej zliazky) - hromadi sa ti tam hnis - ak chces chod s tym k doktorke, ona ti to prepichne a vycisti. ak sa ti tam hromadi hnis, moze ti to dost narast - nepanikar.kedze som to mala asi 5krat, prepichujem si to sama.
viem, ze je to otravne, ale pred milovanim,aj vzdy ked sa mas dotknut - umy si mydlom ruky.