nerozumiem tomu ale je to zaujimave:)
ked sa pozriem do zrkadla tak si pripadam ako posledny tucko s blond vlasmi...nedavno ma ten pohlad tak vytocil ze som sa odfotila.
A zistila som ze pohlad do zrkadla a pohlad na fotku bol odlisny, co ma totalne soklo. Nehovorim ze sa uz nevidim ako mamut z Ice age ale je to zvlastne aspon na chvilu vidiet iny pohlad na nas nez vidame v zrkadle
vyskusajte, som naozaj zvedava na tento "mini vyskum" :))))
Pohľad v zrkadle a na fotke
hm, ja mam skor opacny problem, keby sa mam hodnotit podla zrkadla, povedal by som ze vyzeram v pohode. Ale ked sa vidim na fotke, tak sa mi chce pomaly vracat :) Akoby mam o 10 kg viac, mam nejaku nafuknutu tvar, nevidno mi poriadne usi (v zrkadle hej), oci mensie, licne kosti vacsie, cela tvar az prilis okruhla...To proste nie som ja :) Tie fotky musia skreslovat, inak si to neviem vysvetlit. Aj ked raz za cas sa zadari foto, kde vyzeram tak, ako v zrkadle.
v zrkadle som so sebou celkom spokojna, kedy sa mozem, vtedy sa foteniu vyhnem, svojim zjavom pokazim kazdu fotku :-)Tiez mam kamosku, krasna baba, no na fotkach vyzera fakt nanic. a poznam opacne typy. Vau super fotky! a potom, ked uvidim toho cloveka nazivo...obrovske sklamanie. Tym padom som ten lepsi pripad, lebo ak najprv ma niekto vidi na foto a potom nazivo, byva vzdy milo prekvapeny :-)
hmm tak ja sa vidim skaredo aj v zrkadle aj na fotkach .. moje sebavedomie je nulove :D takze mne je jedno kde sa pozeram. xixi ..
ja si myslim, ze je to aj psychikou a poruchou vnimania svojho tela. mate niekto iny nazor?
A to ci vyzerate u susedov pred zrkadlom chudsia a doma tustejsia za to moze vsetko osvetlenie pod akym uhlom na vas dopada.
Zrkadlo vam ukaze skutocnu postavu. Fotka nemosi pretoze ak ste napriklad blizko objektivu tak koli zaobleniu sosovky budete vyzerat viacej pri sebe tento jav sa nazyva rybie oko.
ja mam zase pocit, ze doma v zrkadle sa vidim tucna a trebars v zrkadle u znamych chuda, cudzie zrkadla mam teda radsej:-) ale vzdy si overim, ci neskresluju.
a tie fotky, v zrkadle si vidim tucnu tvar a na fotke vyzera ako tvar kostlivca.
Hubar
ja mam ten isty problem. pri pohlade do zrkadla vsetko v poriadku no ale ked sa vidim na fotke, strach pozriet.
kyblik, si krasna baba!
Ja mam zas opacny problem,ja ked sa vidim na fotke tak mi je do placu.v skutocnosti v zrkadle sa mi zda ze som ok a ked vidim fotku- tie kruhy pod ocami ,vycnievajuce licne kosti,slachovity krk,no hroza.