ahojte prosil by som vas o nejaku radu je to strasne moj problem je komunikacia dobre sa viem porozpravat iba s ludmi ktorich poznam viac menej dievcatka
ak sa snimi uz dlhsie poznam nemam problem prist k nej a hodit nejaku tu rec .....ale ak poznam nejaku novu ....tak proste dokazem len povedat ahoj alebo cau a to je secko nedokazem sa prihovorit a to ma strasne trapi...ze sa viem porozpravat iba s ludmi ktorich poznam uz dlhsie co mam robit ???? ocenim setky vase nazory a rady dakujeeem :) ma tu niekto taky problem ako ja ? alebo som sa ?
Problem s komunikaciou
ahoj, sam urcite nie si, mozno si len tremista a velmi sa podcenujes, alebo si len plachy(nemaj vsak z toho komplexy, niektorym babam prave to imponuje:)) neriesitelny pripad by bol, keby si sa nevedel porozpravat ani s priatelmi. potrebujes sa len ostrielat - a teda najlepsia rada pre teba - trening. komunikuj, komunikuj, komunikuj, a nezabudaj, ze i ticho vie vela povedat, ba v dnesnej dobe je vzacne. mam kamarata, ktory za hodinu povie jednu vetu, no na tu spominame celec tyzdne, takze nie je dolezita kvantita, ale kvalita...
ahoj, ja mam tiez ten isty problem :-( ale s chalanmi.. :-(