bolestive hrcky

Príspevok v téme: bolestive hrcky
onicek

Nevie mi niekto poradit, ako sa mam zbavit bolestivych hrciek? Tie hrcky sa mi vytvorili pod kryzami na vrchnej casti sedacieho svalu(presne v strede ako sa zacina delit na 2 polovice)Hrcky suz 2 a vybehli behom par hodin. Neviem z coho vlastne ich mam, nemozem koli nim poriadne sediet,a ani spat. Nema niekto skusenosti z niecim podobnym?

onicek

Ano urobia to doslova na pockanie, pokial nebudu mat vela ludi v ordinacii.Mne to urobili za nejakych 15 minut. Problem je vtom, ze musim teraz kazde rano chodit na previaz, inak je to ok. Od toho zakroku je to o 1000 percent lepsie, mozem uz sediet v pohode a aj spanok je lepsi.

sima26

Rozmyslali sme aj nad touto moznostou,myslim chirurgiu a je to fakt jediny sposob ako sa tej pliagy zbavit!!!Momentalne sme v zahranici ale prideme domov a letime tam. Urobia to okamzite?

onicek

Vdaka za rady. Bol som stym u lekara, vmomente ma poslal na chyrurgiu. Tam my to rozrezali a vycistili od hnisu. Je to ovela lepsie. Sima26 odporucam aj tvojmu manzelovy nech ide na chyrurgiu, vraj sa ten hnis moze dostat do krvy a narobit vecie problemy!Nech ide cim skor.

maik

Na take veci veľmi dobre zabera sprej prvej pomoci a koncentrát z aloe vera.
Mám to doma aj u známych odskúšané.
Lieči sa Vám to rovno pred očami, veľmi rýchle.

damaxy

skús na to ichtyolovú mast,bolí to ako vred?Neviem z čoho sa to robí možno aj dáky chlp,čo nechce íst von?