chutí vám sperma? alebo len ja som taká divná ze to nexcem?
Chutí vám semeno? -sex
Či chuti? no fuuj...Hnusi sa mi..aj ta vôna...No dviha sa mi žaludok...A to môj priatel papa same džusiky,ovocie a tak..nič nepomaha....
Ale ked vidim že mu to robi dobre...no doprajem mu to...ale nema to každy den....heh....
A ktora povie že ´´chuti´´ či ´´vonia´´....bud klame...alebo ma žena bielu päčienku....na semenu nie je nič na vychutnavanie....
moja rec, co z toho ze je ovocie? je ovocie, nefajci, pije raz za uhorsky rok a aj tak to chuti na H...
majo23 Len aby ťa potom necheli všetky vyfajčiť keď to doberieš. :DD Bacha na to :D
ALe podľa mňa je to blbosť, veď stačí jesť ovocie a nemusím si ani kupovať lovesweeter. NO ale daj vedieť, že či je môj názor správný...
Veď počkaj partnerka ťa potom bude nútiť že ochutnaj sa aký si chutný... :D
Ja by som to aj vyskúšal, ale neviem ako to mám povedať priateľovi. Jemu sa to zdá nechutné...
baby mne to tiez nechuti ale vyskusajte to s Piknik.stuzene mlieko nieco ako salko.pred tym ako ide striekat si to dam do pusy a fajcim aj stym.a v poho to aj prehltnem lebo to vobec necitim.inak ma napinalo z tej vone strasne.
ja nevravim ze to nechutnam ved o to idee...
pri psych. bloku nemusi ist o vek vobec. a myslim skor chut semena nie jeho hltanie. tiez to zrovna neschvalujem. ale iba ochutnat, to je v pohode.
raz to mozno prekonam...:))
psychicky blok?to je co za blbost kazdy ma zaludok na nieco ine mne sa zasa dviha pri inych veciach ktore su pre inych ludi normalka niekazdy to chce papat