Chutí vám semeno? -sex

zuzanaaaa

kazdeho chlapa semeno je inej chuti, podla toho ako sa stravuje. aspon tolko viem podla skusenosti kamosie, podla clankov a pod. moj priatel je moj prvy, nechuti mi to pretoze tie jeho su palive neviem prečo. to je jedno, aj tak ma to bavi a robim mu to s radostou, lebo viem ze jeho to nenormalne vzrusuje. ale keby ja nechcem, pochopi to a nežiada. mimochodom, tym co sa im to zda nechutne- zdalo sa aj mne. ale akonahle som sa zamilovala, pripada mi to normalne, a zabrany niesu, pretoze na jeho tele mi nieje nechutne absolutne nič. bolo by zle keby ano, to by nam dlho neklapalo. nevravim ze by sme sa vzhli do hociakeho experimentovania sexualneho bez zabran, ale jednoducho zatial sa nastastie zhodneme vo všetkom.

jacoba

no tak ja som raz skusila prehltnut a akoze v pohode ale chut je dost divna a uz to viac krat nebudem skusat...priatel to ani nevyzaduje a hovori ze ti co to chcu od priateliek su hlupi..nech kazdy robi co chce komu chce a nech je co chce a kedy chce je cela debata vybavena:D...

dzulli

viem ze to chalanom robi velmi dobre ked sa mozu urobit na babu, to este dovolim ale papat to juuuujjj tak to nie...je to podla mna nechutne...ale ked to niekomu robi dobre tak mna do toho nic...su ovela krajsie veci a krajsie vyvrcholenie ako spolikat semeno to mi verte...

jovana

daffd:
ok, ak ti to on vyslovene chce robit, prosim... ja som hovorila o tych pripadoch ked to zena nechce robit svojmu priatelovi ale ona sama to vyzaduje.. to sa mi nezda fer. ale ak to chalan sam chce.. ok. v pohode.
a preco myslis ze ked to niektorej chuti ze klame? to ty nemozes vediet...
u kazdej je to individualne.. niektorym sa to hnusi, niektorym je to jedno, niektorym to chuti... mam zopar kamosiek ktore to fakt zboznuju.. a ine zas vobec.
to potom mozem povedat ze to ty klames.. ze v skutocnosti ti to chuti len to nechces priznat....
trochu blbe a trufale ze? ked o tebe nic neviem... ;)

kajjka

no niektorych muzov to vzrusuje, ked vidia ako to partnerka papka. To maju z toho pecka:-)kazdej to tam predsa chuti tak niektori maju mylnu predstavu, cest vynimkam

preco

inak to je zaujimavy postreh. preco vlastne muzi xu aby zeny hltali ich semeno? ja by som to napriklad vobec nexel, je mi to uplne lahostajne. ani do ust by som jej to nedaval a dokonca ani na tvar;).

daffd

fuuuj. hnus, hnus a ešte raz hnus. a také pripomienky, že nech to potom chlap nerobí ani nam babam.. Mne by to nevadilo, keby mi to priateľ nerobil papulkou. Kludne. Ibaže on to chce robiť a vôbc mu nevadi, že sa mi nevystrieka do papule. On sa by to nechcel mať v ústach,tak prečo by to tam daval mne. Je to aj o vzajomnom pochopení a tolerancii...A súhlasim, ak niektora povie, že jej to voní a chutí, tak klame.