Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kronova choroba

technéciumTc

ellen zvykne to byť príznak otravy nejakým kovom, vtedy strácaš čuch---a toto Ti naši "experti" ťažko diagnostikujú....

ellen77

Nevie mi niekto poradit, čo všetko može sposobit ochorenie čuchu.- Mam taky problem, že všetky vône a pachy mi pachnu rovnako- tak nejak po horkom, slanom...neviem to ani popisať. Je to velmi neprijemny stav, taku horkosť akoby som citila v celom tele. Je to vždy horsie ked jem nieco sladke, ale tiež po sacharidoch - mučnych jedlach. Uz sa vsetkemu vyhybam, jem takmer len bielkoviny, najlepsie je maso. Vysetrenia mam za sebou od vymyslu sveta, nič mi ohladom toho nezistili. Nevie niekto poradit nieco k tomu???

RNG

depo, pocit paly=znizena zaludocna kyselina, kvasenie a hnitie v zaludku.
Ked sa este viac potlaci, tak sa v zaludku nic poriadne nenatravi a vsetky bakterie sa tam bez obmedzenia rozmnozuju. Tie sa dostanu rozmnozene do criev, kde z nich toxiny vytvatraju zapaly. Dlhotrvajuce zapaly vedu ku Crohnovej chorobe.
Znizovanie kyselin v zaludku je elky omyl dnsnej lekarskej vedy. Na cas potlaci pocit paly, ale len na kratko a je to pre telo velmi skodlive.

depo

ahojte,mam 23 rokov.a asi pred 3 rokmi mi zistili,ze mam zvysenu zaludocnu kyselinu,tak mi nasadili tabletky helicid 20.po ich dobrati mi bolo lepsie,ale potom sa mi palive krce zase vratili.potom mi diagnistikovali aj helikobaktera a potom aj otravu jedlom.citala som si rozne prispevky ohladom cronovej chorobe a musim povedat,ze neake priznaky mam.mam bolesti brucha,ale niesu v pravej dolnej casti podbruska,ale skor v oblasti zaludka a su take palive.hned ked mi palivy krc prejde tak mam casto vetry.a v poslednom case mam aj hnacky.zvysenu teplotu nemam.moze to byt len reakcia tzv.drazdiveho creva na mlieko alebo je cron,stravovanim alebo stresom?som v anglicku a je to tu velmi rusne....dakujem za akukolvek odpoved

vevericka

prebieha vyskum..ci by sa to nedalo liecit pomocu upravenych probiotik..kultur..zatial iba vyskum..nedavno som spracovavala jednu studiu, kde sa viacej autorov tymto zaoberalo..vzyslo podozrenie.. ci sa to nejakym sposobom neda ziskat od krav..pretoze aj u krav je podobne ochorenie(Johnesova choroba)..lenze na to, aby sa to u nich zistilo treba vela casu, co u krav ktore idu na maso nie je, takze to nezistia..porovnavali tam vyskyt tohoto ochorenia v krajinach, kde je velka spotreba hovazdieho masa a kde nie je a tak trocha im to ich uvahu potrvdzovalo, tam kde bola spotreba vyssia bolo aj vyssie percento crohna..davali to do suvisu s paratuberkulozou( Mycobacterium) ..pacienti z crohnom mali totiz paratuberkulozy bovinneho typu..problem je, ze paratuberkuloza je neznicitelna varenim...ako sa prejavuje...znama, co ju ma potvrdenu trpi pravidelnymi obdobiami crevnych zachvatov..hnacky, krce.. a obdobiami kedy jej nic nie je..problem je, ze sa jej to dostavi vzdy, ked ma stres alebo nejako naruseny biorytmus..

farmaceutka1

Crohnova choroba je chronicke autoimunitne ochorenie, kde v drvivej vacsine pripadov sa neda uplne vyliecit, ale da sa pacient udrziavat bez priznakov ochorenia. Ak ju mas zdiagnostikovanu, potom sa isto liecis a to, kolko tato liecba stoji, zistis tak, ze si das u svojej zdravotnej poistovne vystavit VYPIS POSKYTNUTEJ ZDRAVOTNEJ STAROSTLIVOSTI. Podobne cenu liekov zistis z kazdeho pokladnicneho dokladu, ktory dostanes v lekarni, ked si vyberas lieky, je tam vsak uvedena cena iba liekov, nie ostatne naklady na tvoju liecbu, ktore rozhodne nepredstavuju zanedbatelnu polozku.
Nejaky spasitelny zazrak, ktory by po uziti sposobil vyliecenie Crohnovej choroby, neexistuje.

ganjaboss12

Chcel by som sa spytat, ak mam kronovu chorobu, či by sa to dalo nejako vyliecit a kolko by to stalo? Ak ak nie, co by som mal robit, aby som nejako tomu predisiel...