snival sa mi sen a neviem co si mam o nom mysliet.chcem byt lekarkou ale teraz som si nie ista c to naozaj chcem.
stala sa havaria vodic zrazil dve dievcatka ktore spadli do velikanskej priekopy ale sa zachytili na nejakom podnose alebo co to bolo.nikto im nepomohol lebo vodic bol v soku a ostatni sa len prizerali.pribehla som tam ja a jedno sa mi podarilo zachranit druhe mi vypadlo ked som ho chela chytt.bola som s toho tak v soku ze som povedala ze uz nikdy nechcem byt lekarkou.po niekolkych dnoch prisli za mnou lekari a povedali mi ze aby som sa vratila ze to nebola moja cyba ze ona odpadla a to som nemohla vediet.
rozumiete snom?
bola som tam totiz na prijimackach:)
a v kolkatom rocniku na strednej si?
este nie ale chcem studovat
takyto sen mnohokrat suvisi s podvedomim cloveka,je to spominane aj v psychologii
Podla mna nepozeraj vecerne spravy a nejake krvaky, krominalky a vsetko bude v poriadku.
teraz niekedy sa ti snival ten sen?a uz studujes medinu ci este nie?
pozri,bol to len sen...to ze mas iste obavy,ci si si vybrala spravne povolanie je normalne...bol to len sen,ale ked sa chcem k nemu vyjadrit tak asi takto:spravila si vsetko pre to,aby si tie dievcatka zachranila a jedno si zachranila,keby tam nie si,ani ono by mozno nezilo...a o tom je lekarske povolanie:pomahat ako vies,necakaju sa od teba zazraky.tolko moj nazor,hlavu hore:)vies v tom sne sa odrazili mozno tvoje vnutorne obavy...