Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Štiepenie nechtov

flower

proti stiepeniu a lamaniu nechtov sa odporuca konzumovat vela mlieka a mliecnych vyrobkov, ktore su bohate na vapnik. vitamin D si doplnis z rybieho tuku, sardiniek a tuniaka. ak mas slabe nechty, pomozu ti potraviny s vysokym obsahom zeleza. konzumuj preto vela orieskov a rastlinneho oleja. dalej by si mala pouzivat setrne pilniky. nechtom najviac skodi kovovy alebo hruby pilnik. najlepsi je mineralny alebo skleny. pilnikovat by sa malo vzdy jednym smerom – od kraja k spicke nechta. na strihanie nechtov pouzivaj miesto noznic kliestiky, pretoze za vrstvenie nechta na spicke je zodpovedne prave strihanie noznicami. pre zdrave nechty je dobre telu zabezpecit aj dostatocny prijem zinku, selenu a horcika. tie najdes v pripravkoch urcenych specialne na nechty, vlasy a pokozku. taktiez je dobre kazdodenne natieranie vyzivnym olejom alebo spevnujucim lakom, ktory doda nechtom kalcium, proteiny a vitaminy. ked uz k tomu dojde, tak rozstiepeny necht okamzite odstrihni, aby sa poskodenie nerozsirovalo dalej. oslabene nechty nalakuj vyzivnym lakom a pravidelne ich kremuj.

nail

ahojj .. ja som si kupila v lekarni spevnujuci lak na nechty a pred nedavnom aj lak s vapnikom .... ten prvy mi velmi pomohol, predtym som mala neustale rozstiepene nechty a stacilo len o nieco zavadit a uz som mala zlomeny necht. teraz mam nechty pekne dlhe a pevne...takisto nechtom skodia lacne laky ... ked uz tak ako podkladovy lak pouzi spevnovac... dufam ze ti to pomoze ako mne..pa

RNG

Na trhu je zopar zmesi na nechty, kozu a vlasy(hladaj na google.sk pod: skin, hair, nails
Teda ak hladas dovozove, nie domace.