Štiepenie nechtov

Ivka23

ja mam taký istý problém, nechet sa mi odlúpi do polovice nechta, vyzerá to strašne. Zinok už papám pol roka v kuse, ale to mi nepomáha. Skúšala som už aj vyživujúci lak a spevnovací lak od SHE stylezone, ale to mi tak pomohlo len na chvílku teraz mám nechty znovu zničené.

sun0808

Magne B6,povodne mi to bolo poradene,na podrazdenost pocas tehotenstva,ale celkovo mi z toho rychlejsie narastli vlasy a normalne som vypestovala nechty:)

smejulinka

Ja sa trapim s nechtami uz roky a vrchne casti sa mi odlupia az do pol "ziveho" nechtu. Mali ste niekto az tak znicene nechty a dostali ste sa z toho? Skusala som aj lekarov, ale asi som nemala stastie..

anjelik9

ja som to vyriešili tak že som si ich cez prázdniny prestala lakovať a teraz sú super už sa nelámu neštiepia oni sa en potrebovali spamätať z toho laku a odlakovaču asi =)

mnauik

mala som nechty v strašom stave ... odkedy som bola na japonskej manikúre, nedá sa to porovnať ... odporúčam ! aspoň trikrát za sebou !! a teraz sa teším na francúzsku :-)

RNG

Nechty rastu zvnytra, pokusat sa ich uz vyrastene (tj mrtve) zvonka je dost slabo ucinne. Nanajvys ich niektore oleje vedia udrzovat trochu pruznejsie.
Na podporu zvnutra su hotove zmesy vitaminov a mineralov, doplnky na nechty(napr pod nazvami Nail, hair,skin,najdi si na Google.sk) z ktorych najdolezitejsie su zinok a kremik, ktorych mame casto nedostatok.