mam problemy zo stiepenim nechtov ked si chcem nechat dlhe nechty nikdy mi nevyrastu vsetky lebo sa mi zacnu stiepit a lamat...skusala som si ich iba pilnikovat s makkym pilnikom ale nepomohlo to ...pls poradte
Štiepenie nechtov
Co robit ak sa lamu a stiepia.
ja mam taký istý problém, nechet sa mi odlúpi do polovice nechta, vyzerá to strašne. Zinok už papám pol roka v kuse, ale to mi nepomáha. Skúšala som už aj vyživujúci lak a spevnovací lak od SHE stylezone, ale to mi tak pomohlo len na chvílku teraz mám nechty znovu zničené.
Magne B6,povodne mi to bolo poradene,na podrazdenost pocas tehotenstva,ale celkovo mi z toho rychlejsie narastli vlasy a normalne som vypestovala nechty:)
Ja sa trapim s nechtami uz roky a vrchne casti sa mi odlupia az do pol "ziveho" nechtu. Mali ste niekto az tak znicene nechty a dostali ste sa z toho? Skusala som aj lekarov, ale asi som nemala stastie..
ja som to vyriešili tak že som si ich cez prázdniny prestala lakovať a teraz sú super už sa nelámu neštiepia oni sa en potrebovali spamätať z toho laku a odlakovaču asi =)
www.uvzsr.sk no neviem ci je Nail taký bezpečný!!!!
nail dik za radu a kolko stal ten lak na nechty z lekarne??
Nechty rastu zvnytra, pokusat sa ich uz vyrastene (tj mrtve) zvonka je dost slabo ucinne. Nanajvys ich niektore oleje vedia udrzovat trochu pruznejsie.
Na podporu zvnutra su hotove zmesy vitaminov a mineralov, doplnky na nechty(napr pod nazvami Nail, hair,skin,najdi si na Google.sk) z ktorych najdolezitejsie su zinok a kremik, ktorych mame casto nedostatok.