Ludia,mam taky problem...s priatelom sme spolu tristvrte roka a mam ho naozaj velmi rada,ved to poznate...a spociatku nebol ani mensi problem..lenze nastupil na vysku do Ciech a tu sa zacali moje problemy...stala sa zo mna velmi smutna osoba,ktora chodila predtym vysmiata ako slniecko...viete,ako to je,ked niekto odide a chyba vam..sice chodil takmer kazdy tyzden domov...ale nezvladala som to a ani teraz to nezvladam..cez tyzden sme sa nevideli a cez vikned napr 3-4 hodiny v kuse,co je uplne strasne,postupne to zacalo upadat do streotypu a nasa komunikacia bola len cez net..a mmt zistujem,ze mame toho velmi malo spolocneho a citim taku neslobodu,ze asi by som radsej bola sama...lebo cez vikned on vyzaduje pozornost,ze kvoli mne sem prisiel..ale ja mam okolo seba aj inych dolezitych ludi a vikned je prilis kratky a teraz to uz dospelo do takeho stadia,ze uvazujem ze dam pauzu,lenze to je pomaly koniec a tak asi dam koniec...lenze on ma teraz skusky,potom je valentin a narodeniny..a neviem,kedy to mam urobit..ja som uz asi v podstate rozhodnuta,co si o tom myslite...robim spravne?..lebo mam dobry pocit z toho rozhodnutia,ze uz viem,co dalej...nebude to odo mna podle,ked mu poviem,ako to citim..lebo on o tom vie,len ked tam chodi do skoly,nemoze s tym nic urobit,ja ho lubim..ale chcem byt s takymto clovekom viacej a citim,ze sa postupne vzdalujeme od seba..ak mate iny nazor alebo daku radu,zivotnu skusenost,jendudhco napiste...
Zotrvat alebo pauza?ak chcete,mozte napisat vas nazor
lebo sme sa o tom nerozpravali,len cez net porpiade telefon..ale to som radsej nechala tak...nemam rada takuto komunikaciu o takychto veciach...vlastne ani o ostatnych,ale ked neni na vyber
vies,ja si nepotrpim n atake veci...ja darceky aj nerada dostavam..neviem preco..ale je to asi odjkaziva tak..no nuz,asi som divna...ale nie,ked pride teraz po troch tyzdnoch domov,tak sa s nim chcem porozpravat,ved sme dospeli ludia,tak nejako to poriesime spolu
nie,nejde m io darcek,len ze je to taky blby cas,to je vsetko a vies,s tymi inymi ludmi to bolo myslene tak,ze su pre mna doelziti aj ini ludia,ale cez tyzden sa nemame ako moznost vidiet a teraz sa nevidime poriadne ani cez vikend..a vies,ja mam totiz rozvedenych rodicov a musim chodit aj k tomu druhemu...tu ide aj tak trochu o to
nie,nie som z blavy
vies,vicera som mala hrozny den a neviem,chcela so ms niecom prastit a cez tyzden spolu nemozme byt spolu,kedze ja mam skolu tiez a mam aj veci pomimo skoly...neviem,porrozpravame sa,sak sme dospeli lduia a uvidime,ak osa to poriesi
ahoj smutna,ja som mala v niecom podobny pripad,moj priatel chodi zamnou iba cez vykend a premna to bolo strasne malo a ked som mu povedala ze nech skoci aj cez vykend tak jeho odpoved bola ze ho to vyjde draho lebo byvam od neho dost daleko.a presne to iste vyzadoval aj odomna maximalnu pozornost lebo je tu on neviem co sa vlastne udialo ale zmenilo sa to ak moze tak zabehne aj cez tyzden a cez vykend sa venujeme aj rodine aj priatelom,neviem ci mu niekto dohovoril alebo si to uvedomil sam to je premna zahada,ale strasne ho lubim a aj tak by som lubila hoc by chodil len cez vykend a co sa tykalo toho za sa mam venovat len jemu nebol to premna ziaden problem tak som sa nanho tesila ze cez tyzden som si poriesila vsetky veci aby som mala na vykend pokoj.a venovala som sa mu plnymi duskami a este venujem.takze ak si sa rozhodla to ukoncit tak to urob co najrychlejsie ale vyckaj kym nespravi skusky aby sa mohol sustredit na valentyna sa vykasli aby to nebral podraz ze cakas darcek,a myslim ze ho nemilujes tak ako hovoris inak by ta nenapadlo ho nechat ale rozmyslala by si ako byt co najcastejsie snim,takze moj nazor mas ho rada ale nemilujes,takze nieje co riesit
no uz si sa rozhodla... u mna tiez prevazili vlastne plany ktore teraz lutujem... vies kde by sme boli teraz keby sme neboli ochotny obetovat sa pre lasku??? ja sa nachadzam asi teraz v nicote.. s terajsim riatelom som sa rozisla... ale moj pripad sa netyka asi tvojho, tak ta nechcem strasit ani nic podobne... potom sa nepytaj seba co ak? , co keby ? co ked uz nepride iny atd... to je najhorsie, drzim palce..:)
no ja si myslim, ze si uz rozhodnuta. sama si si vlastne odpovedala, takze aka rada???
a "podle"????? samozrejme, ze to nebude podle. a co s tym ma valentin a narodeniny?? to by potom nikto neumieral, nikto neochorel, nikto sa s nikym nerozchadzal, atd. ale taky je zivot...