NEviem ci som dala spravny nazov temy. Mam problem, o ktorom sa bojim hovorit medzi blizkymi.
Stalo sa mi to len dva krat a som zdesena. Idem do spalne a zrazu len co vyjdem na poschodie absolutne neviem ktore dvere su do spalne, vobec neviem ktore dvere kam vedu a nepoznam to prostredie kde som, otvaram dvere ze kde som vlastne. po chvili sa mi ako keby pamat vrati a zorientujem sa. To iste sa mi stalo aj vonku, zrazu som nic okolo seba nepoznala, ani cestu, ani ten plot okolo ktoreho som presla uz niekolko krat, ani mesto kde som... no nic, a ani to preco som sla von.
mam 29 rokov a 4 rocne dieta, zijeme v zahranici, jazyk moc neovladam, teda sanca spytat sa a poziadat o pomoc je minimalna. Stalo sa mi to v priebehu mesiaca dva krat. Bojim sa ist von,a odvtedy ostavam doma zavreta.
Co to je, bojim sa toho, ze niekde zabludim v meste alebo zabudnem dceru niekde.
Neviem trafit do vlastnej izby, neviem kde sa nachadzam
ja som mala take vypadky na par sekund v patnastich, na chvilu som nevedela ani ako sa volam, stalo sa mi to mozno styrikrat v priebehu mesiaca a potom sa to uz neopakovalo. Ako keby sa mi tam zastavil prilev informacii, asi nejaka nevyrovnana hladina alebo co, mala som z toho strandu
Dobry den prajem. Velmi dobre viem o com hovorite. Aj mne sa stalo, ze som zabudala podobne ako vy. Ale hlavu hore neuzavierajte sa pred problemom, ktory treba riesit a da sa vyriesit, len treba chciet. Uz som presla tolkymi chorobami a podarilo sa mi vyliecit, ze verim, ze ked clovek chce zo vsetkeho sa dostane a na toto viem tiez dat radu.Je u nas na Slovensku jeden clovek, ktory Vam pomoze. Ak chcete zavolaje na c t 0903780391
No, urcite by som isla k neurologovi, kdekolvek si. Inak, napadlo ma, ci pri odluceni, v dalekom svete netrpis psychicky - napr. samotou, homesickom, nevhodnym sposobom stravovania, atd. Mozno si prilis unavena, nervicky pracuju proti Tebe. To je len taka myslienka, spolahla by som sa vylucne na zavery odborneho vysetrenia.
Aj ine nootropika pomahaju na mozgovu cinnost,napr piracetam (2-4 gramy) na odblokovanie a lepsiu cirkulaciu v mozgu lecitin(2-3 gramy), gingko biloba, huperzin, vinpocetin, 5-HTP, L DOPA,nezabudnut na vitamin C a E, tiez vitaminy B pomahaju, hlavne B-12, ktoreho nedostatok sposobuje zmatenost a priznaky podobne ako Parkinson a Alzheimer.
no nie je to sranda...skús si pre začiatok kúpiť ginko nejaké lieky toho radu,prípadne pirabene(lucetam,oikamid)..trošku to upraví to rozmýšlanie...ale ak sa ti to stalo už dva krát,ja by som sa radšej dala vyšetriť...a vôbec sa nemáš za čo hambiť!Pre istotu nos v kabelke lístok so svojou adresou,prípadne telef.číslom na manžela...