chcela by som poprosit o radu...moj priatel sa strasne rychlo urobi..iba ho do mna zasunie a po 2-3 minutach ma uz erekciu...neviete mi poradit, ako to oddialit...
rychlovka
ale no rodrigez,ona chce len dlhsi sex nic viac... co si taky hned,ze extra klasa.. no zbohom.
Ak to vie spravit, nepotrebuje na to 30 min... Bude sa ti viac pacit kvalitnych 10 min, alebo ked sa bude na tebe triast 30 min. ako retard, len aby sa skor neurobil??? Kolko mas rokov??? Ak si chces uzit, najdi si niekoho skusenejsieho... Co tak byt chvilu hore, vtedy sa zarcene za 2 min. nespravi, stavim sa ze ani ty nie si zrovna extra klasa pokial si mylis erekciu s ejakuaciou... Odkedy dlzka znamena kvalitu???
Rita je velmi skromna,my to mame v pohode 20minut... :-)
opravujem sa ...má predčasnú ejakuláciu. A Rita23, ano zda sa mi to dosť málo...lebo viem ze sa dá vydrzať aj viac...brala by som 20-30 minut
kym ma tak rychlo erekciu tak bud len rada....horsie by to bolo keby mal tak ejakulaciu....:D:P....ze fgf?:)
pokial viem, za predcasnu alebo rychlu ejakulaciu sa povazuje, ked muz sa urobi do 30 sekund od zasunutia. Teda, tvojich 2-3 min. sa ti zda malo??? Co myslis, kolko dalsich ludi by to bralo? A kolko minut by bolo pre teba normalnych (pred muzovou ejakulaciou)?
nechapem, ze tolki ludia si furt mylia erekciu s ejakulaciou...
Moj priatel ma ten isty problem :((