chcela by som poprosit o radu...moj priatel sa strasne rychlo urobi..iba ho do mna zasunie a po 2-3 minutach ma uz erekciu...neviete mi poradit, ako to oddialit...
rychlovka
neviem kolko ma priatel rokov,ale zavisi to trochu aj od veku.je pravda že mladší su trocha rychlejší.vsetko je to hlavne o psychike.najhorsie je ked sa z toho robi tragedia.mala by si byt k priatelovi taktna,nerobi to naschval.ver mi ze ho to trapi viac ako teba.rady typu najdi si starsieho su hlupe.aj 30 nik bol volakedy zajacik.mam uz cez 30 a tiez boli obdobia ked som sem tam mal takyto problem hlavne ked bolo sexu pomenej alebo bol zriedkavejsie.zalezi to aj od toho ako sa chranite,az beries antikoncepciu tak je to v pohode,postavite ho znova a idete dalej.popripade ked nie ste spolu casto priatel moze pravidelne vykonavat autoerotiku aby nebol prilis „nadrzany” ked bude s tebou.keby si chcela o tom pokecat mozme niekde na AZet-e,ked viem poradim.ked mas zaujem napis tu kedy a kde.
haha neuveritelne. keby sa tym co si napisala riadil kazdy, tak ludia zacnu sukat od 30, co by pre zeny bolo fatalne. kazdy sa to predsa musi naucit. som zvedavy ako si zacinala ty... a, ehm, odlozi si to na dalsi den? alebo nemoze skor ako dalsi den;). haha, sorry zlato na dnes to uz nehame tak, ok? odlozime to na dalsi den:D
Mozem vedet naco si hladate takych mladych uchanov ???a este k tomu liezt s tym do postele no s panom bohom sak to len na seba mysli a hotove to je za par minut takeho by som nexcela kopla by som ho do riti.....moj priatel ma nad 30 rokov a ten sa zvladne aj neurobit aj ked sukame hodinu.....=)niekedy si to odlozime na dalsi den..ti vasi zajacikovia ach boze baby prebudte sa s tymi dobry sex nezazijete asi nikdy =O)
tak 2 minuty su vazne dost malo ale to je len preto ze este na ten sex nie ste zvyknuti...ja mam skusenejsieho partnera a vydrzi dlhsie ale zakazdym je to len v takom style rychlovky ani ma poriadne nevyzlece...a tak uz som mu aj dala naznaky hadam to nabuduce uz bude lepsie...ale drzim ti alebo vam palce :P
ahoj ivus nemusis mat stach pretoze aj moj partner je vzdy rychlostou blesku hotovy. Zo zaciatku mi to aj vadilo ale zvykla som si
no a co ze sa spravi? tak si dajte druhe kolo:). ale zase je fakt ze kondomy su drahe:D:P ako casto mavate sex? co takto ho najprv urobit pusou? alebo nech sa on odbavi predtym a je to. len potom hrozi ze mu opadne vzrusenie a chut. ale aj ja si myslim ze 2-3 minuty je dost malo a poziadavka na vacsiu vydrz je opodstatnena.
ahoj ivuš. my s partnerom máme ten istý problém, a rodriqez - prosím ťa, nebuď hneď nervózny, ono to potom vyzerá , že aj tebe sa to stáva, a nevieš sa s tým zmieriť. Ivuš, dôležitý je pravidelný sex. Ak to máte raz za dva-tri týždne, to tvojmu chlapcovi moc nepomôže. U nás pomôže aj to, ak sa pri predohre venuje len on mne, že sa vôbec jeho penisu nedotýkam. Potom mu to vydrží. Treba skúšať, niekedy aj poloha dosť spraví, btw, rodriqez, tá poloha hore....to je dobrá kravina. Chlap sa skôr spraví keď si to sám nekontroluje ako keď si to kontroluje...ale dík za radu :D Ivuš, veľa šťastia.
rodrigez...vdaka za "rady", chcela som poradit ako to vyriesit, nie ako sa so skutočnostou zmierovat... takze ak budes mat dobru radu ako oddialit ejakulaciu, tak sa s nou prosim podel
na to zeby dvaja vyskusali a vystriedali viac poloh a uzili si to fajne,nestacia 2 minuty.. ivus chapem ta