Čo si myslíte o homosexuálnom styku?
Homosexuálny sex
no zabava s vami
fiha,a vidis to som nevedel.....:D si mi teraz otvoila zachranne okienko ktore ma znova posunulo do diania veci...:D
MANDY21 : Poviem ti takto, to nie je pravda, že keď je jeden taký, sú takí aj ostatní...To je ako keby si súdila všetkých obyčajných ľudí, podľa toho, ako sa správa jeden...
pentium nemusis sa dat preoperovat aby si bol gay:)
my mame v praci vela gayov, lebo pracujem v takom skor zenskom povolani. su mili, spolocenski, v kolektive oblubeni, velmi vyrecni, esteticky citiaci. no zial casom som okusila aj ich negativne vlastnosti - zbabelost, v kritickych situaciach si chrania svoje zaujmy bez ohladu na inych a priam na ich ukor. tiez tak vtieranie sa sefovi sa casto vyskytuje. ale vsak nikto nie sme dokonaly.
A koľko máš rokov?
a ty ma kolko rokov tosho???
ano ,zatial este ano..:D co ak aj ja pridem na to ze som gay a dam sa preoperovat???:DDD-...
Nie, ja sa nevychvaľujem, nie je sa ani čím...iba komentujem názory mojích okolitých ľudí. Ja som to vedel už odkedy som si začal uvedomovať život...A ty si chalan PENTIUM?
fiha "tosho"a s tym sa vychvalujes???a kedy si vlastne prisiel na to ze si gay???