rotoped

cosmopolitan

podla mna je lepsie chodit do posilky ako vyhadzovat peniaze za nejaky posilovaci stroj. vsak aj tak ta po urcitom obdobi prestane bavit a bude hadzat nan len veci.

traperka

prosim napiste mi este vase skusenosti. za aky cas ste postrehli ze ste schudli a pod..ktory stroj by ste si vy kupili..

momo

pentium, to vlastne ani nie je o tom, či ma to baví, jednoducho je to nutnosť, nevyhnutnosť. Ide o to, že si stanovím presné intervaly cvičení a s pevnou vôľou ich budem plniť. Ide o postavu a nadbytočné kilá, ktoré samé od seba neodídu, takže niečo pre to treba aj urobiť. U mňa konkrétne napr. nestačí iba zdravo sa stravovať a občas nejaká tá prechádzka. Ja som ten typ, ktorý priberá aj zo vzduchu. A keď máš prístroj priamo doma pod nosom, máš viac príležitostí ho použiť, trebárs aj niekoľkokrát denne. Nemienim si z neho urobiť vešiak na šaty :-)

pentium

rotoped=zbytocna strata penazi,najsor skus chodievat do posilky,ci ta to vobec bude bavit,lebo ak nie zbytocne vyhodis na rotoped peniaze.

traperka

a ako rychlo sa prejavi cvicenie na vasom tele? nestane sa nahodou ze po urcitom case sa dostane telo do svojej povodnej vahy?