anonym21

Ucitel

Ahoj anonym21.
Podľa mňa je veľmi dôležitá poloha obaja budete trochu nervózny.to je normalne.
Ide o to že nesmieš na ňu veľmi tlačiť (slovne ani fyzicky) Musíš byť n ňu nežný a pozorný starať sa o ňu ako o kvetinku .Ja odporúčam začínajúcim párom na milovanie Mysionársku polohu a veľmi sa to vyplatlo.Ide o to že je to prvý krát a musíte sa aspoň trošku zohrať ako pár. preto tá polha aby si do ňej vnikal veľmi ale VEľMI POMALI A JEMNE ona určí ako silno a ako hlboko a počúvaj ju nič nerob proti jej vôli.keď chceš odporúčam ešte kondom Durex a lubrikačný gel oboje kúpiš v Polusi Carfoure a pod....Veľa šťastia keby niečo napíšte mi všetci na Samotar3azet.sk

bi.bi.bi.bi sem ja

Čavíček divčatka,ženy,chlapci,zvieratka.
rad by sem se predstavil vám,ja som rašista,zoofil,pedofil,gay=a nehanbim za to,sem rad že som toto.
Ponukam strednutia na pokecane(viete na čo myslim) =viete ja sem panic tak viete ake o ake stredko ide.
VIAC INFO NA MOBILE SOM ONLINE (FURD STALE NA MODULE/MOBILE):
ORANGE TEL C:0908/056 209
T-MOBILE TEL C:0902/358 178
TAK VOLAJTE,(MAM ZADARA TEL C )DOHODNEME SA ZE KDE DAME TO STREDKO,ALE NAJLEPSIE BY BOLO O U MNA DOMA NA JEDLIKOVEJ 5 NA 5POSCHODI V KOšICIACH.
VOLAJTE SOM SERIOZNY MUž Z VELKYM VTAKOM A ROZUMOM.

lolita22

myslim ze bol by lepsie keby bola dole ona, z mojej vlastnej skusenosti viem ze pre tvoju bezpecnost by to bolo lepsie kedze ona je panna a bude mozno nervoznejsia ako ty...ale mozno taka ne je... ale najlpesie spravis, ked vsadis na intuiciu... uvidis ako sa bude citit a podla toho uvidis, myslim ze je jedno ked je zena hore alebo dole ved kludne ked je dole ti moze naznacit aby si to neurychloval...:P

Najčítanejšie články