Mam frajerku a je este pana a chceme to zmenit inac ma 17a neviem ako nato je mi jasne dlha predohra a prsty ale co dalej aka poloha ja si myslim ze keby bola ona hore aby si hi tam sama dala aby vedela ako ked to bude boliet.Aky je vas nazor?Poradte prosim
anonym21
Ahoj anonym21.
Podľa mňa je veľmi dôležitá poloha obaja budete trochu nervózny.to je normalne.
Ide o to že nesmieš na ňu veľmi tlačiť (slovne ani fyzicky) Musíš byť n ňu nežný a pozorný starať sa o ňu ako o kvetinku .Ja odporúčam začínajúcim párom na milovanie Mysionársku polohu a veľmi sa to vyplatlo.Ide o to že je to prvý krát a musíte sa aspoň trošku zohrať ako pár. preto tá polha aby si do ňej vnikal veľmi ale VEľMI POMALI A JEMNE ona určí ako silno a ako hlboko a počúvaj ju nič nerob proti jej vôli.keď chceš odporúčam ešte kondom Durex a lubrikačný gel oboje kúpiš v Polusi Carfoure a pod....Veľa šťastia keby niečo napíšte mi všetci na Samotar3azet.sk
Čavíček divčatka,ženy,chlapci,zvieratka.
rad by sem se predstavil vám,ja som rašista,zoofil,pedofil,gay=a nehanbim za to,sem rad že som toto.
Ponukam strednutia na pokecane(viete na čo myslim) =viete ja sem panic tak viete ake o ake stredko ide.
VIAC INFO NA MOBILE SOM ONLINE (FURD STALE NA MODULE/MOBILE):
ORANGE TEL C:0908/056 209
T-MOBILE TEL C:0902/358 178
TAK VOLAJTE,(MAM ZADARA TEL C )DOHODNEME SA ZE KDE DAME TO STREDKO,ALE NAJLEPSIE BY BOLO O U MNA DOMA NA JEDLIKOVEJ 5 NA 5POSCHODI V KOšICIACH.
VOLAJTE SOM SERIOZNY MUž Z VELKYM VTAKOM A ROZUMOM.
myslim ze bol by lepsie keby bola dole ona, z mojej vlastnej skusenosti viem ze pre tvoju bezpecnost by to bolo lepsie kedze ona je panna a bude mozno nervoznejsia ako ty...ale mozno taka ne je... ale najlpesie spravis, ked vsadis na intuiciu... uvidis ako sa bude citit a podla toho uvidis, myslim ze je jedno ked je zena hore alebo dole ved kludne ked je dole ti moze naznacit aby si to neurychloval...:P