sme v zahranici.napisem cely prieneh radsej!!stvrtok-udrel sa kamarat do hlavy krvacala mu stalo sa mu to v praci ale neozval sa:((nebolo mu nic v piatok sa zas udrel do celuste tupym predmetom prislo mu trochu zle no nevenoval sa tomu.na obed ho doniesli domou sa mu krutila hlava.jednu zrenicku mal rozsirenu teha ho do pravej strany sobota bolest hlavy nevolnost.NECHCE IST K LEKAROVY!!on stale ze je hladny ale chce normalne jedlo to je prenho masova polievka a smazene maso a cokolada:(...ako mu viem pomoct prosim co by mal jest ja mu stale nukam zeleninu ovocie ale smeje sa mi:(dakujem pekne za hociaku radu.ma podla vas otras mozgu?:((
otras mozgu prosim poradte!!!!
pojdeme na pohotovost!len zatial nemame odvoz:((
on neni dezorientovany len sa unavy a mota sa a je bledy:((ale teraz je-papa.moze to byt z uderu?neni cudne ze mal jen jednu zrenicku vecsiu?dakujem
dcera ked mala otras mozgu boal aj dezorientovaná a neboli sme niekde len som ju kontrolovala,oči,otázky a či je pri vedomí.Po dni bolo lepšie,ale ona spadla z bicykla na trávu.No nepoznala a nevedela ani den ani bicykel a doteraz si nič z toho nepametá.Držim palce.Títo chlapi
ok uz zistujem ako to tu chodi dakujem idem konat pa zatial
To netusim,ale asi na pohotovost, ved je nedela.Chodte do najblizsej nemocnice osetrit vas musia.
lori alebo niekto.uznal ze ano treba ist k lekarovy len nevieme ako to tu chodi sme v uk.vie niekto?ma skusenost?
mozem akurat sledovat co sa deje:((
:((uz teraz vidim!ale zato dakujem pekne
komu niet rady, tomu niet pomoci atebe neostava nic ine len cakat co sa z toho vykluje.
akurat mi vysvetlil teraz ze kam chvem ist ze musi do roboty a co si myslim .no asi to musim nechat tak on vie