Mam svojho priatela velmi rada, ale v posteli nie je taky, aky by mohol byt. Vsetko je ok, len nejako malo sa venuje jednej polke tela menej ako tej druhej. Od pasa dole je uzasny, ale od pasa vyssie ma uz zanedbava... a aj ked ho jemne upozornim, ze aj prsia, krk, ruky a pod. su moje, aj tak vzdy sklzne nizsie! Pritom vobec nemam ziadnu esteticku vadu ani nic podobne. Ako ho mam presvedcit, ze by sa mal venovat celemu telu, nielen polke?!
Tuzim, aby ma miloval celu...
tak to ti závidím že sa ti venuje spodnej časti tela, ten moj akurát tak ocumlať bradavku a dolu sa nepozrie ani za boha, ale on vyžaduje všetko na sebe hladkať,.Takže si ho pekne drž a dakuj bohu že máš takého chalana.
skuste sa pohrat so slahackou.....nastriekaj si ju na hornu cast tela a bude sa ti "musiet" venovat aj tam
skuste sa pohrat so slahackou.....nastriekaj si ju na hornu cast tela a bude sa ti "musiet" venovat aj tam
ahoj, co tak vymysliet nejaku hru, kde by sa mohol dotykat len hornej casti, alebo nejaku hru, ktoru ked vyhraje podla tvojich predstav, dostane aj spodnu cast?
alebo co tak pohovorit si o tom? viem ze to kazdy vzdy napise ale podla mna je to pravda.
a ak ani to nepomoze, ignoruj aj ty jeho cast tela, ktora.....