ahojte chalani. prosim napiste tu vas nazor. moc vam vadi ked ma baba bledsiu pokozku? lebo spoluziak mi vzdy hovori ( teda ked je leto) ze kedy sa uz konecne opalim, ze som biela..atd..:-(( ja aj ked sa opalujem tak nikdy sa moc neopalim, lebo to jednoducho nejde:-(( som blondina a blondiny byvaju vacsinou bledsie ako hnedovlasky..a strasne som z toho smutna, lebo ked mi to chalan povie......a hlavne ked nemozem za to ze som sa s takou pokozkou narodila.:-( ved kazda baba nemusi byt tmava ako ciganka.. :-(( prosiim napiste vas nazor..uprimne..dakujem:)
Bleda pokozka
nesuhlasim s tebou, poznam baby, ktore su pekne prave pre to, ze maju bledu pokozku, posobia tak krehko a niektori chalani to maju radi, bavila som sa o tom s kamosom, lebo ja som tiez bledula.. Sto ludi, sto chuti...ked sa raz niekto narodi s blond vlasmi, modrymi ocami a bledou pokozkou, nemoze chciet byt rovnako tmavy ako baby s tmavymi vlasmi, to je proti prirode, jedine ak spomenutym solariom, ale to sa hned vidi..
Takze budme uprimni, iba tolko na zaver..
Beloba nikdy nebude v mode, aspon nie v nasich koncinach. Ved mierne opalena sneda pokozka vyzera zdravsie a atraktivnejsie, nehovorim o tych vysolarkovanych oranzovych krasavicach. Pokial clovek nevyzera ako Kidmanova,ma smolu :-(
kedysi bola povazovana bleda pokozka za ideal krasy...je len otazkou casu, kedy sa znovu vrati do mody...ako leginy a pod. :)) a ty budes potom hviezda..a mimochodom, tvoja plet sa ti podakuje, cim viac je opalena,tym skor starne, ty budes mat krasnu sviezu mladu plet aj o 20 rokov :))
vsetci sme ini. kazdy je niecim zaujimavy a svojim sposobom krasny. vobec sa nemusis trapit len preto, ze si bledsia. prave tym si zaujimava a niektorym ludom sa prave to paci:) a ked ti to zneprijemnuje zivot, tak skus pouzit nejaky samoopalovaci krem, ale zvol si len bledunku hnedu, kedze si blondinka. ale ja na tvojom mieste by som to brala ako nieco cim som jedinecna a nehanbila sa za to. a spoluziakove slova si vobec nevsimaj, pekne mu povedz, ze ty si na to hrda a to je podstatne:)
vicodim : haha..si ma rozosmiala..dakujem :))))
nahodou bleda pokozka ma svoje caro =) taka nicole kidman =) a moze ti byt fuk co hovori spoluziak... ja som mala spoluziacku blondinku a tiez namiesto opalenia bola cervena jak rak =) okrem v takej cine....bleda pokozka je stale povazovana za krajsiu lebo tmava je robotnicka...=D vies rolnici...hned sa opalili =)) takze zbytocne sa netrap =)