Strach z prenosu pohl. chor.

Príspevok v téme: Strach z prenosu pohl. chor.
uu

Mal som sex s lahkou ženou (na priváte), bol použitý kondóm pri sexe, aj orále aj vaginále. Na druhý deň ma ale prepadli výčitky svedomia a strach o zdravie seba samého! Nemohol som uveriť že som mohol spraviť čosi podobné! Ide o to, že či je možné preniesť nejakú pohlavnú chorobu aj tak, že ked som partnerke prstoval vagínu, a potom po chvíli som si chytil tou istou rukou môj penis, tuším že nie presne na žaľudi, ale aj tak. Dá sa aj takýmto spôsobom preniesť nejaká pohlavná choroba? (AIDS, HIV,kvapavka, syfilis, chlamýdie, herpes, žltačka)? ALebo viacmenej len nechráneným pohlavným stykom (ako orál, vaginál), čo nebolo. Dokonca ma pochytil aj strach z toho, že ten kondóm sa porušil, ale to už si viac menej namýšlam!Viem že si teraz nebudete myslieť o mne moc dobrého. Sex s takýmito ženami je rizikový vždy, to si uvedomujem. Ale moc Vás prosím o radu, či by som nemal ísť na nejaké vyšetrenia. Dermatovenerológia alebo čo.Ten sex bol vykonaný jeden deň pred napísaním tohto príspevku! Dúfam, že mi niekto nejak poradíte !Díky

uu

čo to plácaš preboha? liečiť sa dajú skoro všetky (okrem aids), hlavne ked sa podchytia hned v počiatočných štádiach! To by teda vyzeralo, keby si dostala takú chlamýdiu, a bol konec s tebou! grrr

uu

hej, hej, máš pravdu. Nemusela byť nakazená ale mohla. Nemusela na mňa nič preniesť ale mohla. človek nikdy nevie! Nakoľko ide o ľahkú ženu, tak je zrejmé, že tých sex.partnerov bude mať každú chvílu iného! A práve takýmto promiskuitným spôsobom života sa zvyšuje riziko, že tá dotyčná žena sa nakazí nejakou chorobu! bohvie čo všetko za praktyky s tými ostatnými zákazníkmi praktizuje! Proste ja som si uvedomil, že som urobil blbosť, a mám strach, že som niečo mohol chytiť! Možno si len namýšlam, možno v tom fakt nič nie je, ale pre istotu na tie testy radšej pôjdem, než by ma to malo užierať!

neskusena

uu myslim ze sa nemas coho bat ak ste pouzili gumu ale asi naozaj skus tie vysetrenia a budes kludny inak ti aj tak budu vrtat v klave vselijake bludky,len sa ta chcem spitat preco si vlastne myslis ze ta zena musela byt bezpodmienecne niecim nakazena,spal si snou iba ty ziaden iny kamos?skus sa aj ich opytat ci nieco nevedia

uu

díky za ňu! niektoré pohlavné choroby sa ale prejavia o dosť skôr! a kam si išla ináč? ku dermatovenerológovi? ak hej, odporučíš mi nejakého? som z BA !

uu

to viem aj ja, že HIV spôsobuje aids, ide o to , že to bol menší úlet, alkohol k tomu jasneže že pomohol! už by som to nikdy nespravil! aj ked tam bola guma, ale tá neistota, že čo ked náhodou sa niečo mohlo stať...grr, nedala si mi odpoved na to čo som chcel vedieť, aj ked na 2.stranu jak hovorí michaell na to mi ani odpoved nedáte.., jedine že fakt skočim na tie testy !!aj ked inkubačná doba ešte teiž bude zohraávať svoje!

Najčítanejšie články