je mozne udelit obcanovi s -8 Dioptriami potvrdenie na zaradenie do kurzu na vodicsky preukaz?
zrak a vodicak
miro- ano zapisuje sa aj to a aj okuliare.
Asi tym mzslela s kontakt. sosovkami. A ked nie, tak ta nepocuvala, alebo ja dobre trafena.
no tak vraj prakticky lekar s tym problemy nema , ale aj tak vsetko zavisi od ocnej....to snad uz nebude problem.aj ked by to bolo take ze na hrane ale snad sa mi to podari ziskat
no, ja mam presne s takou korekciou 5/7.5. uz tiez zo mna profesionalny vodic nemoze byt :-)) co by som ani nechcela, ale vodicak mam.
no a tebe by nemohli dat silnejsie skla? nepomohlo by to?
ale vsak kazdopadne skus si zapytat potvrdenie, uvidis. alebo sa opytaj praktickeho lekara, ci je mozne dostat potvrdenie v tvojom pripade.
tiez nie si na tom najlepsie...ale vizus mas asi taky ze splnas hodnoty v tej vyhlaske,nie?
-6.5
a kolkatky mas ak sa mozem opytat?
ja som bola, odkedy mam popolnicky, dvakrat u ocnej so sosovkami. ani sa na mna divne nepozerali. tam sosovky sup dolu, aj tak ma rozkvapkali a uz som vobec nic nevidela a zas, na rozkvapkane oci naspat sosovky.
ved to ze mam kontaktne sosovky, ktore ten vizus zlepsuju...a tie namerane hodnoty mam s okuliarmi...totiz ist so sosovkami k ocnej na kontrolu je blbost pri tom mnozstve vysetreni