JE TO CHOROBNA ZIARLIVOST???

Príspevok v téme: JE TO CHOROBNA ZIARLIVOST???
viktoria101

Chodim s priatelom vyse 2 roky.Vzdy bol ziarlivy ale posledny rok to prehana. A najviac ziarli na jedneho kamarata, do ktoreho som bola este davno zalubena.Toho nemoze vystat aj vtedy,ked sme na internete obaja online (ja a ten kamarat). Ziarli aj na mojho najlepsieho kamarata. Vsetko mi zakazuje a nemozem chodit von tam,kde su tyto dvaja. Nadava mi, ze ho klamem,podvadzam.... Neda sa mi nic v klude vysvetlit,lebo je tvrdohlavy a mysli si svoje. Pritom mi hovori,ako moc ma miluje.Aj ja jeho. Co s tym? ma to vobec nejaky vyznam tento vztah???

emota

ucitel nic v zlom ale stanley ma pravdu a nie ty co pises hej ROSCHOD KONEC LASKY su spolu 2 roky tak nech sa pekne otom porozpravaju a tom ako ziarli a nech si doveruju a nie roschodu ako si napisal tak to je zle ver tomu neni to dobry napad.....

helen1

Allkka...ja som mala tiez takeho priatela...v kuse si s niekym vypisoval a vzdy hladal nove kamaratky.ktorym posielal svoje foto...vravel, ze s nimi nic nechce mat, ze su to len kamaratky...tahala som to s nim 6 rokov...casto mi ublizoval, ale aj ja jemu...mala som toho plne zuby a napokon som ho podviedla...chcela som aby sme sa rozisli ale ON prisiel za mnou a prosil, aby sme ostali spolu a aby som na toho druheho zabudla...ale vzdy robil to svoje...ku koncu sa s nimi uz aj stretaval...rozisli sme sa, nasla som si ineho, prostrednictvom ktoreho som sa konecne dostala z toho vztahu, za co mu nesmierne dakujem a velmi ho milujem...ibaze som z toho predchadzajuceho vztahu zostala uz poznacena...trvalo to velmi dlho a teraz sa snazim prostrednictvom terajsieho priatela z toho dostat...tym len chcem povedat, ze podla mna, problem je v tom, ze tebe jeho spravanie nevyhovuje. mozno inym by to vobec nevadilo...len ti chcem povedat, aby si to nenechala zajst pridaleko a potom aj ked budes z toho chciet vycuvat nebudes vediet ako...ak chces, mozme o tom pokecat blizsie...

Ucitel

viktoria101 jednoznačne rozchod..on sa nikdy k lepšiemu nezmení len to pôjde k horšiemu ver mi. Zaslúžiš si oveľa viac ako len neustále buzerovanie zakazovanie a podozrievanie veľa šťastia

Allkka

no neviem, ja mám opačný príklad. nie, že by som chorobne žiarlila, ale mám priatela, ktorý má stále nieakú kamarátku, stále musí niečo rišiť s kamarátkami. niekedy strávi celý den za pc a píše si s nimi. minule som našla ako si písal z jednou, ked mal ist na služobku ako si to užiju a ako im bude fajn. on mi tvrdí, že je to len kamarátka a vraj nerozumiem žartom ale ja už neviem či mu mozem verit tvrdí, že somnou počíta do budúcnosti a že ma lubi ako mám prestat žiarlit a verit mu??

stanley

povedz mu ze vo vztahu si musite doverovat ... nech sa oteba neboji ze si len jeho ... a povec mu ze ak ti nedoveruje tak to medzi vami nebude klapat

Najčítanejšie články