ahojte! vie mi niekto poradiť čo by bolo vhodné od zvracania, prípadne od únavy? som tak v 6 týždni a užívam čipky torecan od zvracania. som z nich ale tak ospalá, že v práci sa nemôžem udržať, len spať a spať. ďakujem.
Tehotenstvo
Dobry den, som tehotna a stale zvraciam , dr.mi predpisal tabletky torecan , ak si dam tabletku teda cipku citim sa ovela lepsie a to hlavne vobec nevraciam.
som len v prvom trimestri , mozem ich brat kazdy den? ked si ju nedam je mi zle a stale zvraciam.
ahoj MONIKA nieje podmienkou ze ked si tehotna tak musis aj v prvych mesiacoch zvracat!!!!!! ak ti rano byva na zvracania a dokonca aj zvracas tak skus toto: rano ked sa zobudis,tak nevstan par minut z postele ale este hned v posteli predtym zjedz asi take 3 BE-BE susienky a chvilku polez,potom mozes vstat a myslim si ze na vela percent ti to pomoze.Je to osvedcena metoda za pokus to stoji.Dodam este k tomu to ze nemusia byt prave len BE-BE susienky ale hocijake ine susienky a pocas dna pi vela vody....
daj sa na PNku alebo vezmi dovolenku na dva tyzdne a spi a spi. v prvom trimestri je to najbeznejsia cinnost u vela zien - prepac mi - zvracat a spat.