RNG prosim ako kombinovat tabletky

RNG

Da sa zobrat hned s ranajkami, neber ho nikdy na noc, posledne aspon 4 hodiny pred spankom, inac nebudes spat.Ma tolko kofeinu v jednej davke ako dve kavy!

tinusska

Dobry den,
chcela by som sa spytat na kombinaciu vyz. doplnkov, kt. ponukate.
Na ranajky pijem jabl. ocot a k tomu ovocie. Po akom case si mozem dat Xtreme Lean SUPREME? A este mam otazku na kombinaciu vit. E so Spirulinou? Ked uzviam ten Xtreme Lean SUPREME staci mi, raz za den cvicit, aj ked ho budem uzivta 3x3?
Dakujem

RNG

Fat metabolizer-ak je to produkt firmy Biochem, je tam daco aktivnych latok na rozpustanie tukov (lecitin) a zvysenie toku zlce(sylimarin, vytazok z pupavy=dandelion)
Ale su to pomerne male davky.
Ja odporucam len na cistenie zil 1 az 2 krat tyzdenne lyzicu lecitinu(6 gramov=6000 mg) to je trochu viac, nez 240 mg v produkte"Ultimate Fat metabolizer". CVistenie pecene a regeneracia podla dr Berksonovho protokolu vyzaduje 900 mg sylimarinu denne. To je v porovnani z 88 mg v Ultimate Fat Metabolizer "bylku" viac.
Ale ani to neodtucni pecen (stenoza=tucna pecen, vedie k cirhoze)tak dobre, ako Calcium-D Glucarate, davka 2x500 mg.
Celkove prostriedky s velkou reklamou a mnozstvom komponentov nie su az tak klinicky ucinne.

RNG

Vsetky stimulanty nutia telo vydavat energiu, niektore spalia hlavne cukry,niektore su termogeneracne(teplotvorne) a na vyrobu tepla telo pouziva hlavne tuky.A su latky, ktore tieto tuky odburavaju z miest kde su ulozene a davaju do obehu tj k dispozicii na spalenie.