Ahojte ....Viem, ze to sem tak velmi nepatri, prispievam obcas aj na ine temy, ale momentalne mam provblem ja a neviem si s nim rady. Mozno mnohe z vas, ak mi vobec napisu, ta povedia, ze nad cim dievca rozmyslas, ale je to pre mna aj napriek tomu vsetkemu take tazke...
takze idem uz konecne k veci..tyka sa to vztahu, chodim s priatelom uz takmer 7 mesiacov, je vsetko super, mame sa radi...samozrejme boli nejake problemy, ale dajak sa to vzdy len napokon vyriesilo...samozrejme vela krat som ustupovala ja, ale nevadi, ja som chapava a chcem aby vzdy bolo len dobre. No a pointa je vlastne v tom, ze my dvaja ked sme sa spoznali, bolo to cez net, tak on mal iny nick, nie svoj a mal tam uvedene ine veci nez je pravda, teda zacali sme si pisat, povedal mi ze sa vola Miro a je znamenia panna (16.9) ...ked sme sa stretli tiez sa mi predstavil ako Mirko...po par tazdnoch asi tak tak zrejme po 10 dnoch sa mi priznal ze to nie je jeho meno, co mal na pokeci, ze to nie je jeho nick...povedal mi pravdu , ze sa vola Marek. tak OK dajak som to prezila...ale to sme este spolu nechodili, ta som si povedala ze okej, po case sme spolu zacali chodit, bolo vyborne...az na tento "maly" detail....asi pre tyzdnom ked som bola u nich doma, tak sme sa s jeho rodicmi rozpravli na temu narodeniny a meniny...a vysvitlo, ze moj Marek ma narodeniny v iny den ako mi povedal...teda ze on je blizenec (19.6)...on bol vtedy na treningu ja som zostala u neho doma spolu s jeho rodicmi a cakala som kym pride z treningu. Ked prisiel samozrejme, ze zbadal, ze nie je nieco v poriadku. Vsetko som mu povedala, ze vlastne do kedy mi to vsetko chcel tajit, kedy mi to chcel povedat a preco vlastne nic nepovedal a atd...my sme mu du mna doma v tom septembri urobili aj oslavu, upiekla som mu aj tortu a vsetko, kupila darceky a on nebol schpny mi vtedy povedat, ze on nema narodeniny, ze proste zabudol mi to uz vtedy nejak povedat, ale nie pon ma tahal za nos. neviem si to doteraz vysvetlit. Ano sme spolu aj nadalej, ale mna to proste stale stve, neviem ako sa mam k tomu postavit, neviem ci mu mozem aj nadalej doverovat, ked mi klamal v taklejto veci...viem ze som sa asi rozpisala, ale prosim ak mozte a mate zaujem sa k tomu vyjadrit, tak vas prosim o vase vyjadrenie, ako by ste sa zachovali, co by ste robili? dakujem velmi peke! Lubim ho, ale je to tazke s nim, je to blizenec, co je dost dvojtvarne znamenie a on je presne taky..ja som byk a neviem ci sa ku mne hodi. Ano nezakladam si na znameniach, ani tomu az tak moc nemusim verit, ale on je naozaj dvojtvarny clovek. este chcem uviest , ze mam chlapec 28 rokov, co sa mi zda detinske od neho, ze na takyto vek spravil nieco take, ale ja som taka blba, ze aj napriek tomu ho lubim. :-(( Ja mam 22. Tak dakujem a dufam, ze ste nazaspali pri tomto pribehu. :-)
Ako by ste sa zachovali? Prosim o radu!
hmmm osobne mne pride divnejsie, ze sa ti predstavil inak nez sa vola....a taktiez ma prekvapil jeho vek...noo ked ti uz na zaciatku klame o takychto kvazi "banalitach" tak sa tes co pride neskor....
ospravedlnujem sa za chyby, ale tukala som rychlo :-)