vzdy ked sa s priatelom milujem hned pocitim potrebu ist na wc(na malu)aj 3-4 krat.cim to moze byt?
Potreba ísť na WC pri milovaní
To je tým, že sa ti pri milovaní dotýka močovej rury, to je to draždenie. Že máš pocit ísť na WC. Ja som to mavala tiež, ale prešlo to samo, ani neviem ako. Treba zmeniť polohu.
ale baby:) nerieste to:) ja mam tiez taky isty problem a musim povedat ze som sa bala co mi je.je to nepriame stimulovanie bodu G a aj tlacenie na mocovy mechur.skuste to v sprche a uvolnite sa.nakoniec ten pocit na cikanie sa prejavy ako orgazmus :)a veeeeelmi mokry:)povedze to priatelovi aky je problem on to pochopi.mne povedal ze nech sa kludne pocikam:Da nakoniec to dopadlo orgazmom:D asi taaak...
presne tak pri najvacsej pravdepodobnosti budes striekat pri sexe..:) co ti nerozmalne zavidim lebo aj chcem..:)
baby ked vam treba cikat pri sexe skuste sa uvolnit a zazijete zensky vystrek a s tym spojeny uzasny orgazmus
aj podla mna to je normalne ze po sexe mas potrebu cikat...aj pri mne je to tak...:Dkym to nepali a nesvrbi,je vsetko v pohode..papiik
v pohode,,chodim po sexe cikat, aj 5 krat,,je to fyziologicke, vzhladom na silne prekrvenie,,,panvy,,jasne ze ne po kazdom sexe, ale esixtuje aj dg, ze nervozny mechur,,mam v poriadku bakteriologiu,, zapal by sa prejavil aj bez sexu,,a svrbenima palenim,, toto je v pohode!!! je to velkym vzrusenim
no tak to je potom nieco pre urologa, mozno mas zapal mocovych ciest.
to je normalne, pretoze pri vniknuti penisu do posvy vznika tlak na mocovy mechur. je to podobne ako v tehotenstve, pri zvacsovani maternice.