Uz som bol VELMI ODHODLANA SCHUDNUT,TAK SOM zacala drzat 90dnovku ,vydrzala som 5 dni, 3kg isli doel ,ale mam kopu prehreskov ,myslim ze to nevydrzim 90 dni...potrebujem schudnut tak 6kg..potrebujem nejaku kratku dietu,bez jojo efektu..Aku odporucate?mliecnu alebo aku?
Velmi chem,ale nezvladnem to !
zufala ides na to zlym sposobom a to takym ze chces schudnut rychlo ale priberala si tiez pomaly a chudnut tiez treba pomaly (bez jojo efektu). Za druhe spravila si prehresok no a co nevadi mosis si povedat nevadi nabuduce sa posnazim viacej ale budem pokracovat a bojovat za kazde zhodene kilo. Keby si vedela kolko som spravil prehreskov a dokazal som zchudnut z 95 na 66. Dolezite je sa nezdavat a hlavne sa zacni radovat aj stoho ked schudnes iba pol kila za tyzden. Inak dost mi pomohol Miro Vesely a jeho stranky najdes to na
-odkaz odstránený-
sice sa nejedna a dietu ale o zmenu celej zivotospravy a casom prestanes hresit ze si das cokoladu a zacnes objavovat nove chute a mozno uprednostnis mrkvu pred tou hnusnou cokoladou ktora ta dostala tam kde si. Prajem vela uspechov v chudnuti.
pozri si tuto stranku www.akv.sk
Su tam dobre rady od odbornika a s nimi schudnes hravo aj ja mam slabu volu v chudnuti ale ako som si to nastudovala tak som uz schudla 3kila a ziadne velke prehresky ked mam chut tak si dam kocku cokolady a ta mi staci...
Hlavne cvicit a spravit si jedalny listok.Banany su perfektne na chudnutie a ryza zo zeleninou.Dieta neni az tak podstatna ako psichyka.Nemysl nato ako vyzeras ale ako chces vyzerat.
Skus 9 dnovu ryzovu hm? Alebo delena strava je dost v pohode.
viac cvicit,menej zrat
...za 5 dní si schudla 3kg a ani to ťa nemotivuje???
Ak máš takú slabú vôľu, tak sa zmier s kilami navyše...
ziadne diety. kazda dieta raz skonci a potom to naberies spat. skus sa hlavne normalne stravovat a kila pojdu dolu. alebo este tak s delenou stravou su dobre skusenosti