Sedimentácia - rakovina kostí

nadejka

Nechcem tu nikoho strasit,chcem len ,aby ste boli dosledni vo vystreniach,ked bolesti neustupuju a nedat sa odbit.Hovorim z vlastnej skusenosti ,manzel mal bolest klbov ,ramien,noh chodili sme tristvrte roka po lekaroch ,roznych vysetreniacch,mal vela priznakov,ktore bili az do oci ze je to nieco vazne,ale lekari pozerali na nas ako na zjavenie ,az jedna lekarka srdcom naozaj lekarka si na pryv pohlad vsimla ,ze nieco nie je v poriadku a tej sme ani nic nemuslei hovorita uz aj bol v nemocnici a o dva tyzdne sme si vyypoculi ortiel rakovina kostnej drene...

ni-ka

unava byva spojena skor s artritidou,co sa klbov tyka...
ale ak si unavena a nevladzes,treba to riesit,moze to byt aj problem so stitnou zlazou,moze ist o zaciatok nejakeho ineho ochorenia...

Andersene

Bola som praveže ta mi to na rengene zistila. Potom som bola u ortopeda, ten ma poslal na ctčko a scientografiu a tam mi povedali, že mam artrozu, ale prečo som taka bez energie nechapem.

Andersene

Neviem neake objekty som tam mala, že vraj artroza, ale nechapem prečo som taka slaba a unavena, už hladam všeličo.

ni-ka

mne odber nakoniec nerobili,vysledky sa upravili,pricina bola v inom...odber mali robit v nasej nemocke takze myslim ze ho urobia vsade...
nadbytok ca v krvi urcite neznamena rakovinu kosti...
a pisala si ze mas nejake nalezy-co to znamena?bolest bedroveho klbu moze mat vela inych pricin...nemusi to byt hned rakovina

Andersene

Ni-ka a kde robia odber kostnej drene? V každej nemicnici? A čo ti napokon zistili? Mňa boli bedrovy klb a mam tam neake nalezy a tiež som slaba. Čitala som, že keď su vysoke davky kalcia v krvi može to znamenat rakovinu kosti. Nevieš o tom niečo?

ni-ka

nie,nie je to mozne zistit z bezneho KO...a ani zo specialneho...aj ked mala moja hematologicka podozrenie -nemala som v poriadku vysledky,tak ma chcela poslat na odber kostnej drene...len z toho oderu sa da presne a s istotou povedat ci sa jedna o rakovinu

Andersene

Mam tiež tu istu otazku je možne z bežnych krvnych vysledkov (sedimka, krvny obraz) zistit pritomnost rakoviny kosti, alebo inej rakoviny? Ďakujem

lubica007

Dobry den,mam tu istu otazku dá sa z výsledkov sedimentácie zistiť či daný jedinec nemá rakovinu kosti? Bolí ma noha aj chrbtica - no sedimentacia bola dobra.Prosim mozte mi niekto poradit.Dakujem