stitna zlaza

kiwemai

dakujem marfuška:) ked ja mam aj tak strach, ci predsa...ale uz som trosku pokojnejsia, lebo doteraz som este od nikoho nepocula, ze bol na takom vysetreni...

marfuška

Už viem o čo ide,scintigrafia.Toto vyšetrenie som podstúpila v decembri 2004,presne pichli mi radioaktívny jod a "odsnímkovali" pod takým prístrojom.A potom som bola na takom vyšetrení ešte v Ostrave.Ale mne vlasy nepadajú,tak Tvoje problémy budú mat asi inú príčinu.V Ostrave som dostala vysokú dávku rádioaktívneho jodu,bala som sa ake to bude mat vedlajšie účinky,ale nič sa nedialo.A bola som tam 2 krát.Takže neviem,príčina bude niekde inde.

kiwemai

daju ti taku injekciu, ktora zahrna radioaktivne latky (nevymyslam si) a potom ides na par minut pod nejaky stroj...to som podstupila este pred vyse rokom, aby mi zistili nieco blizsie o mojom zdravotnom stave, co sa tyka stitnej zlazy...a odvtedy mi padaju vlasy...obavam sa, ze to spolu suvisi a neviem co podniknut. lebo dr. vravela, ze to nie z toho...a viac sa tym nezaoberala...a ze teraz mam funkciu st. zlazy ok....

damaxy

no Marinka normalne si ma potešila i ked ja nevidím účinky ani tým a ani iným smerom,ale ja viem čo je jeho úloha pre mna a to stačí však?

Marianka

ja beriem Euthyrox 50 nieco vyse roka. na mna to nemalo nejaky zly vplyv alebo co. necitila som sa po nom zle a dokonca som sa dozvedela, ze sa od neho aj chudne, na rozdiel od L-thyroxinu, od ktoreho sa pribera :o).