baby, vzrusuje vas ked fajcite priatelovi ?

pavucina

Caw argon!Napriklad moj ma rad ked sa mu pozeram do oci!Vyskusaj aj ty ze sa budes pozerat priatelko do oci ked ti bude robit dobre!A este to ma rad ked len znicoho nic mu to spravim proste tak necakane!hehe :)

lila20

mna to vzrusuje, casto mam chut mu to robit ustami. ved je to normalne, ved aj muzov vzrusuje ked to robia nam ustami, myslim, ze to nerobia len uplne kvoli nam ,)

aduska

vzrusuje ma to. vzrusuje ma vsetko, co sa paci mojho partnerovi. a aj ked mne sa v tej chvili akurat nedostava, som vzrusena absolutne do poslednej nitky:P /mokra som chcela napisat/

annetta81

NO FAJOCKY SU PRIJEMNE KED TO ZENA CHCE UROBIT CHLAPOVI PRETOZE CHCE ONA SAMA A NIE PRETO ZE SI TO PYTA DOOKOLA..JE PEKNE KED MU TO SPRAVIM NECAKANE KED SI MYSLI ZE DNES TO URCITE NEBUDE..A BUDE A VTEDY STONA.. NEZMOZE SA NA NIC..

ja21

ked vidim mojho partnera ako mu to robi squelo tak aj mna to vzrusuje. terajsieho partnera penis mi vynimocne chuti neviem cim to je pretoze mala som aj pred tym skusenost s inym a ten mi tak nechutil

adgagada

No mna to teda moc nevzdrušuje. Neznašam chuť toho ejakulátu. Nemyslím zrovna semeno, to ani nechcem vedieť ako chutí................bleeeee