Znamosti z netu

Príspevok v téme: Znamosti z netu
neista

doverujete takemuto druhu zoznamovania sa? ja som sa takto zoznamila s jednym velmi milym chlapcom ale nejako tomu nedoverujem. stale sa bojim ze takto vypisuje kazdej alebo ze ma o mne vytvorenu nejaku skreslenu iluziu a ked sa stretneme tak bude sklamany. fotky moje videl aj ja tie jeho a sympatie su,chce sa stretnut ale ja sa toho bojim.ocenila by som vase rady a skusenosti. vdaka! PS: mam 18r.

micacica

nedoverujem... vlastna skusenost...jeden priliz nervozny.. vylial mi az pivo na triko... aky bol z toho vedla ... druhy priliz arogantny... a iny v pohode taky losery - taky su fajn zvlastny.. niecim vynimocny,ale inak cez net iba kamosi..

neista

velka vdaka za vsetky nazory a rady :) no nejako to poriesim a podla toho dam vediet co a ako :) vdaka, naozaj ste ma potesili! a ak este mate nejake skusenosti kludne hodte,nenahnevam sa :)

mikulass

ja som sa takto zoznamil z jednym velmi super dievcatom teras spolu chodime uz vyse roka.Proste si ho musis vsimat aky je a ked ti tvoje srdce kaze aby si sa snim stretla tak sa stretni.Ked stoho hned nebude laska mozete byt vyborny kamarati

beatrix16

naletela som totalnemu podvodnikovi.zalubila som sa ako blazon a teraz som zistila,ze ma 3 nicky o ktorych som doteraz nevedela.co myslite,naco ich mal?

nathalie

ahojte, podla mna su taketo stretka z netu ok..len mam jednu otazocku..podla vas po akom dlhom case pisania si je ten spravny okamih na stretnutie?

petik

neista urcite za pokus to stoji, podla mna tym nic nemozes stratit, len ziskat. Ja som si cez net nasla priatela, s ktorym sme uz 4 roky spolu :)

branik

no ja som sa takto uz dvakrat oklamal a moja dovera tym padom klesla na minimum. nenecham predsa robit zo seba pajaca. hlavne ked sa zoznamujes na www.pokec.sk.