doverujete takemuto druhu zoznamovania sa? ja som sa takto zoznamila s jednym velmi milym chlapcom ale nejako tomu nedoverujem. stale sa bojim ze takto vypisuje kazdej alebo ze ma o mne vytvorenu nejaku skreslenu iluziu a ked sa stretneme tak bude sklamany. fotky moje videl aj ja tie jeho a sympatie su,chce sa stretnut ale ja sa toho bojim.ocenila by som vase rady a skusenosti. vdaka! PS: mam 18r.
Znamosti z netu
nedoverujem... vlastna skusenost...jeden priliz nervozny.. vylial mi az pivo na triko... aky bol z toho vedla ... druhy priliz arogantny... a iny v pohode taky losery - taky su fajn zvlastny.. niecim vynimocny,ale inak cez net iba kamosi..
uz nikto nic? :P
velka vdaka za vsetky nazory a rady :) no nejako to poriesim a podla toho dam vediet co a ako :) vdaka, naozaj ste ma potesili! a ak este mate nejake skusenosti kludne hodte,nenahnevam sa :)
ja som sa takto zoznamil z jednym velmi super dievcatom teras spolu chodime uz vyse roka.Proste si ho musis vsimat aky je a ked ti tvoje srdce kaze aby si sa snim stretla tak sa stretni.Ked stoho hned nebude laska mozete byt vyborny kamarati
naletela som totalnemu podvodnikovi.zalubila som sa ako blazon a teraz som zistila,ze ma 3 nicky o ktorych som doteraz nevedela.co myslite,naco ich mal?
ahojte, podla mna su taketo stretka z netu ok..len mam jednu otazocku..podla vas po akom dlhom case pisania si je ten spravny okamih na stretnutie?
ja som si tak nasla manzela:-)
no ja som sa takto uz dvakrat oklamal a moja dovera tym padom klesla na minimum. nenecham predsa robit zo seba pajaca. hlavne ked sa zoznamujes na www.pokec.sk.