Znamosti z netu

Príspevok v téme: Znamosti z netu
neista

doverujete takemuto druhu zoznamovania sa? ja som sa takto zoznamila s jednym velmi milym chlapcom ale nejako tomu nedoverujem. stale sa bojim ze takto vypisuje kazdej alebo ze ma o mne vytvorenu nejaku skreslenu iluziu a ked sa stretneme tak bude sklamany. fotky moje videl aj ja tie jeho a sympatie su,chce sa stretnut ale ja sa toho bojim.ocenila by som vase rady a skusenosti. vdaka! PS: mam 18r.

#mato

s mojou partnerkou sme sa zoznamili na nete...necele 3mesiace sme si pisali, pocas tej doby sme sa do seba zamilovali... cez skype sme si volali skoro stale, v praci, doma, cez vikend, proste skoro stale...vedeli sme o sebe vsetko.Potom sme isli spolu na 4dni na taky predlzeny vikend a bolo to ako keby sme sa poznali x rokov, naozaj.Dokonca prezradim ,ze partnerka bola uz v hoteli,cakala na mna, ja som prisiel,trosku sme sa otukali a za cca 15-20minut sme sa uz milovali :) Proste sme mali obaja pocit ako keby sme sa poznali x rokov...takze myslim ,ze cez sa da naist aj zivotna laska.Je na tebe ako to citis...musite si doverovat,byt k sebe otvoreni atd...Ak toto funguje, bude to fungovat aj reale.

zofinka

ahojte .len by som chcela niecim prispiet:) napr. moja sestra sa zoznamila s jednym chalanom cez net pisali si spolu navstevovali a padli si do oka:) a teraz su uz svoji a myslim ze im to klape velmi dobre :) tak to fakt zalezi na tom ake ma kto stastie

monka

Ahojte....tiež som si našla množstvo kámošov cez net...a aj milenca, s ktorým mi je veľmi dobre...avšak chlapi z netu sú tajnostkári....proste sú to všetko beťári :o)

dolly200

neverim na lasky z netu.. mozno sa niekomu postasti neviem, moja kamoska mala pekny vztah s chalanom ktori trval asi 3 roky... nasla si cez net niekoho s ktorim si len pisali a potom prislo stretko, zalubili sa to tvrdil aj on jej.. nechala svojho chalana( chudak dobracisko) a nakoniec zistila ze sa stala obetou pisal si totisto aj jej sestrou a ako to skoncilo???? ozenil sa zo sestrou a ona je sama.... takze pozor na nety........

mimi007

ahojky, no ja som sa tiez zoznamila so svojim terajsim priatelom cez net... tiez som neverila,ze take nieco sa moze stat, prve pisanie nebolo nicim vynimocne, skor som si povedala,ze no boze..ale casom sme si vymenili fotky, odvtedy sa zmenil, co videl moju fotku, a pisali sme si castejsie, a stale viac sme sa mali radi..postupne sme pisali o vsetkom moznom, tesili sa, ze kedy konecne budeme spolu pisat, pretoze sme byvali od seba dost daleko...a lubime sa, nas vztah trva 3 roky, stretli sme sa po 2 mesiacoch... to je jedna skusenost,ale taktiez som si predtym pisavala s inymi chalanmi, boli to kamosi a akonahle sme sa stretli, tak u mna to bolo sklamanie...pisali sice pekne, ale realita bola ina...takze drzim palceky, nech ti to vyjde... musis vyskusat sama..vela stastia :)

laktoza

ahojte, už vyše 7 mesiacov si píšem s jedným chalanom cez net.... ešte sme sa síce nestretli, no ja ho už teraz beriem ako môhjo kamaráta, ktorému verím, a na ktorom mi moc záleží,... je to divné, ale ja ho už neberiem ako niekoho cez net, proste je to môj kamoš a hotovo. ja sa už veeeľmi teším na stretnutie s ním, no neviem kedy to bude, lebo už sme sa aj o tom začali niekedy rozprávať ale ešte sme sa na ničom konkrétnom nedohodli.. ešte som sa s nikým nezoznámila cez net, ale aj napriek tomu vrelo doporúčam stretnutie takéhoto druhu, pretože ked si s niekym už dosť dlhú dobu píšete viete odhadnúť aký je a myslím že potom by vás na stretnutí nemal až tak moc niečim šokovať

leila

Zoznamenie cez net?Kedysi by som na nieco take ani nepomyslela,bala by som sa,ale...Clovek mieni,osud meni-v lete som takymto sposobom spoznala skvelu osobku,v ktorej som nasla vynikajuceho cloveka a kamarata a po 4 mesiacoch sme zistili,ze okrem kamaratstva k sebe citime aj nieco viac...a dnes sme spolu stastni a vdaka netu som stretla cloveka,v ktorom mam najlepsieho kamarata i priatela,s ktorym sa lubime...takze,ja uz viem-nikdy nehovor nikdy:),ale pripominam,treba mysliet na opatrnost a vsetko ma svoj cas,vela stasticka

dada

ahojte,aj ja som sa zoznamila cez net .Aj ked je o dost mladsi ako ja funguje nam to uz skoro dva roky ,lubime sa a snad nam to este vzdrzi.

TosHo

Ja som sa tak zoznámil so svojím priateľom a sme spolu už skoro pol roka...a veľmi sa ľúbime...ale je pravda, že je na internete aj veľa úchylov a pod...Treba si dávať pozor na koho natrafíš.