niekto ? Dcerka - 2 roky -máva asi 6 mesiacov dozadu,od leta -na tele v oblasti bruška a okolí niečo ako bradavice . Lekarka jej to,keď sa to objaví najprv natrie a za par dní vytrhne . Vraj je to vírusové a oproti bradaviciam nemá to koreň. Vie niekto ako sa to vola ako sa proti tomu chraniť ?
Nie su to bradavice, čo to je...? Poradíte
Pri moluskách je veľmi dobrá kombinácia
aloe vera gélu a prírodných antibiotik.
Zvonku aplikovať šťavu z aloe,s prídavkom propolisu a liečivých bylín,nechať pôsobiť tak 10 - 15 minút a potom natrieť antibakteriálnym krémom. Posilnenie imunity je tiež veľmi dôležité aj ako prevencia pred recidívou.
ale tam pisu, ze k nakaze moze dojst aj pouzitim uteraka alebo pod., alebo mozno pri hrani s inymi detmi alebo tak sa to na tvoju dcerku mohlo preniest. ak to vsak lekarka spravne diagnostikovala, mozno to v skutocnosti ani nie su molusca. myslim, ze staci posilnit imunitu a taketo virusove zalezistosti sa same stratia, tak ako bradavice
Ak som dobre rozumela lekarka to nazvala:molusca contagiosa vid.: www.primar.sk
Je mi to divne. Je to 2 r. dieta. Nie je v kolektive, z rodiny to nikdy nikto nemal. A sex ??????
Preto sa pytam či sa s tym niekto stretol s takymi "bradavicami" a ako sa toh zbavil,alebo ci niekto niekomu nieco s týmto problemom poradil a pomohlo to.
na taketo viralne veci mi dobre zabrali homeopatika. ale treba, aby ich predpisal skuseny homeopat.
Tinka a preco sa na to nespytas rovno detskej lekarky? Je to tvoje dieta a myslim ze by si mala vediet o co presne ide a potom si podla toho vyhladas aj lepsie a presnejsie informacie a budes spokojnejsia.
ASk je to viralne, tak na to su prostriedky na zvysenie imunity alebo silne, rovno zabijajuce virusy.
Zhruba podla sily:
zinok, selen,L-lysin aloe vera, (niekde tam su aj baza, echinacea a astragalus), oreganovy olej, GSE,extrakt z olivovych listov, strieborna koloidna voda a silne:betulin, befungin a larrea tridentata(chaparal)