ako vaši partneri znášajú vašu PPP?

Príspevok v téme: ako vaši partneri znášajú vašu PPP?
ruiner

ahojte! založila som túto tému, lebo ma veľmi zaujíma ako iní partneri, priatelia, manželia znášajú bulímiu alebo anorexiu svojich polovičiek. môjmu totiž začínať preskakovať, lebo ma strašne ľúbi a nechce aby som sa pomaličky zabíjala. ničí ho to so všetkým čo k tomu patrí - depky, nervy, zúfalstvo, /seba/nenávisť, beznádej. začínam sa preto nenávidieť. vidím, že neničím život len sebe ale aj jemu a najhoršie je že s tým neviem prestať. ako ste na tom vy? moja výhoda /Aj nevýhoda/ je že môj partner vie takmer o všetkom čo sa týka mojej bulímie, o každom detaile, myšlienke, takmer o každom vracaní. a keď ma potom vidí prísť, s červenými očami ,červenou rukou od kyseliny, s hnusným smradom z úst, vidí že som si vyvolila "smrť" a strašne ho to štve, bolí, ničí... ach, ako ďalej... neviem s tým prestať. tak už neničím len seba, ale dvoch...

zazie2112

Moj priatel to vie a stavia sa ktomu uplne inac ako ten prvy, ten to viacmenej ignoroval, cize som mala este vacsiu potrebu na seba tymto sposobom uputavat-bezvysledne, mal svoj svet.Ten terajsi to chape a preziva so mnou a strasne tuzi po tom, aby som bola O.K.Je super, ze ma podporuje a viem, ze kazdy moj neuspech ho boli.Len sa bojim, ze raz mu dojde trpezlivost...ani by som sa necudovala.Zatial sa celkom drzim tak uvidime.

tarka

Moj priatel nevie, ze mam ppp.vie ze v minulosti som mala, ale nevie ze to pokracuje. Nema o ppp ziadne vedomosti.Akurat mi hovori, ze sa "divne" stravujem...ale mi spolu nebyvame, vsimol si to moje "zvlastne" jedenie na dovolenkach, cez vikendy ked sme boli spolu a pod.

zmrzlinka76

No vidis ked si v sebe nasla silu od neho odist,to znamena ze vies triezvo uvazovat a mas v sebe velku volu.Preto verim ze dokazes zabojovat aj s PPP,mas na to.Baby ste vsetky super,nerobte sa take chudery,bojujte.Vsetky ste krasne take ake ste,ked sa vam nepaci ze ste baculky prosim nemusite,len uvazujte kde je hranica medzi stihlostou a chorobou.Drzim vam palceky aby ste mali tych najchapavejsich partnerov a priatelov,ktori vam nebudu radit a nutit vas do veci o ktorych nemaju sajn.Takych ktori vas vedia vypocut a naozaj vam pomoct.

evcca

moj ex-priatel bol v tomto priserny, zacal sa hrat na mojho terapeuta a nutil ma jest jedla, ktore som nemala rada a to hlavne vecer, lebo jemu sa pacili baculky a hotovo, stoskotalo to na stasie po pol roku, za cas zivota s nim som vracala viackrat ako teraz, on to nechapal a bol tyran a anomal, nakoniec vyslo najavo, ze psychiatriu potreboval on viac ako ja. nedokazala som sa mu vzopriet a to velmi dlho, trvalo mi, kym som v sebe nasla silu odist a zacat zit ako normalna baba a jest. teraz az na par zakopnuti fungujem takmer okey a dufam, ze najblizsi priatel, ktoreho budem mat bude normalnejsi.

Arweena

brý večer:)
Môj partner je v tomto sobec, mojou bulimiou mu neničím život, ničím ho sebe a je to moje rozhodnutie..nechape to a nerieši to. Vacsina chlapov v tom aj tak vidí nejaký rozmar a nie vážnu vec. Je to len jediný človek, čo o tom vie a nesnazí sa mi nijako pomôct..aj tak nevie ako.