moze piercing v pupku sposobit ze mozno nikdy nebudem tehotna?a ak ano?tak preco? lebo nechpem ako moze kusok zeleza sposobit neplodnost ...
piercing v pupuku...
ze piercing v pupuku....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
prawe som dostal zachvat smiechu:D na tomto webe sa vzdy tak pobavim......:D
PLS ODPOVEDZTE!!!cafte baby..ja som si dala piercing vcera...viem ze su tu niejkae rizika ale to pri vsetkom...som velmi rada neboli ma to ani necervena..len sa bojim aby nezacalo..viete mi porad niejaky prostriedok s cim by som si to mala cistit?pretoze ta zenska mi poradila 60%lieh z lekarne...lenze mn esa to nejako nesda..kujeeem
Mám 28 rokov, piercing v pupku a ja som ostala neplodná. Nemôžem otehotnieť. Doktor mi povedal, že kvôli piercingu v pupku, ktorý mi narušil brušnú dutinu.
Tak toto ...mam piercing ...som tehotna, moja kamaratka ma macku dostala toxoplazmozu a tehtna byt nemoze moj gyne ma vysmial ked som sa ho pytala na suvislost piercingu a plodnosti...kazdy ma svoj nazor jasne, ale tak ako piercing tak i milion dalsich faktrov vplyva na plondnost uplne rozdielne u tej ktorej zeny,... suhlasim s misel je to naozaj tak sto lekarov vedcov iny nazor na vec. A TO SAMPANSKE .... T STRIELA MILIOON ZIEN S PIERCINGOM A BEZ NEHO A DALEJ BUDE.
misel, no ja by som otvaraala :) je uzasne mat detii!!:)
misel: a ty nevieš čítať? myslím, že som to napísala dosť jasne: Ja som nevravela, že všetky neotehotnejú. práve vy ste mali šťastie a určite ešte neikoľko ich je. Ale vieš koľko je mladých báb (15 - 20 ročných), ktoré ešte zatiaľ ani nevedia, či sú plodné?