Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vytok ci menstruacia, alebo choroba?

Príspevok v téme: vytok ci menstruacia, alebo choroba?
lucka

dobry den. chcela by som sa opytat, ze ci nemozem mat nejaky zdravotny problem ohladom zenskych veci. menstruaciu mam v poslednom case len velmi slabucku a len malo zafarbenu do cervena(v prvych dnoch)a v poslednych dnoch hnedu a smrdi. v case ovulacie mavam spinavy vytok, ktory smrdi, asitak 2-3dni. bolieva ma niekedy v podbrusku a ked si ho ohmatavam, tak je take tvrdsie a je velmi citit pochody v crevach. mozem mat problemy s vajecnikmi, maternicou, crevami alebo je to len natiahnute svalstvo?

ilia

ahoj ja som po prve tu medzi vami ja mam taki problem ze ked dostanem menzes tak poskonceni mam taki pocit ze to zapacha chcela som sa spitat ci sta tiez mali niektora taki problem alebo steto mala tiez niektora vas dakujem odpiste

juli

prosim Vas poradte mi:od kedy som prvykrat zacala menstruovat od vtedy mam taky bieli vytok bez zapachu..ako dost neprijemne mi to je a ma to stve...lebo napriklad ked mame telesnu vychovu tak ked behame citim koby zo mna tieklo...no strasny pocit..pouzivam slip vlozky...ale nechcem ich pouzivat napriklad v lete...nieje na to nejaky domaci recept?...ku gynekologovi este nechcem ist mam 15rokov a prosim vas odpiste mi co mam robit ake pripravky najepsie nejake domace..skusala som aj nejake tie rusne cviky...pri odtekani mocu a tak...ale nic nepomaha co mam robit citim saneprijemneak najdem na nohavickach biely slizky vytok...dodrziavam hygienu no neviem co mam robit a myslim ze na to aby som mala navstivit az doktora to nieje...nechcem tam s tymto ist nehanbim sa za to ..ale je mi to neprijemne...ked som sucha a pri nejakej praci alebo namahe citim ze som vlhka..a niesom vobec vzrusena ani nic!..prosim odpiste mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!dakujem vopred:)

klajka

ahojte dostala som prvi krat menzes a mala som ho len den.potom to bol daky hnedy vitok mam vsetko v poriatku.poradte mi pls dakto

3martina3

Ja mavam cez ovulaciu tiez bolesti v podbrusku, je take nafuknute. Citala som, ze ked praskne folikul, tak ta tekutina moze podrazdit vnutro a z toho tie bolesti. Mavam v tom case aj vytok, ale je skor ciri a taky tahavy ako sopel :)
V tvojom veku sa ti aj menstruacia este upravuje. Vela zien zacina, resp. konci menstruaciu hnedym vytokom.
A vek na gyndu naozaj mas :)

lea

vek na gyndu je vzdy, ked su problemy. vsak inak by neexistovali aj detski gynekologovia. ak citis, ze nieco nie je v poriadku, lepsie je, aby to videl lekar.

lucka

viem, ze je to otrepane, ale este som nikdy nebola u gynekologa a mam strach. musela by som tam ist sama, pretoze mama vela pracuje, a ja este predsa nemam vek na gyndu(16)...