dobry den. chcela by som sa opytat, ze ci nemozem mat nejaky zdravotny problem ohladom zenskych veci. menstruaciu mam v poslednom case len velmi slabucku a len malo zafarbenu do cervena(v prvych dnoch)a v poslednych dnoch hnedu a smrdi. v case ovulacie mavam spinavy vytok, ktory smrdi, asitak 2-3dni. bolieva ma niekedy v podbrusku a ked si ho ohmatavam, tak je take tvrdsie a je velmi citit pochody v crevach. mozem mat problemy s vajecnikmi, maternicou, crevami alebo je to len natiahnute svalstvo?
vytok ci menstruacia, alebo choroba?
prosim Vas poradte mi:od kedy som prvykrat zacala menstruovat od vtedy mam taky bieli vytok bez zapachu..ako dost neprijemne mi to je a ma to stve...lebo napriklad ked mame telesnu vychovu tak ked behame citim koby zo mna tieklo...no strasny pocit..pouzivam slip vlozky...ale nechcem ich pouzivat napriklad v lete...nieje na to nejaky domaci recept?...ku gynekologovi este nechcem ist mam 15rokov a prosim vas odpiste mi co mam robit ake pripravky najepsie nejake domace..skusala som aj nejake tie rusne cviky...pri odtekani mocu a tak...ale nic nepomaha co mam robit citim saneprijemneak najdem na nohavickach biely slizky vytok...dodrziavam hygienu no neviem co mam robit a myslim ze na to aby som mala navstivit az doktora to nieje...nechcem tam s tymto ist nehanbim sa za to ..ale je mi to neprijemne...ked som sucha a pri nejakej praci alebo namahe citim ze som vlhka..a niesom vobec vzrusena ani nic!..prosim odpiste mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!dakujem vopred:)
sofinenka: aha, tak dufam, ze sme na tom dobre =) a ake oddovodnenie ti dali?
ahojte dostala som prvi krat menzes a mala som ho len den.potom to bol daky hnedy vitok mam vsetko v poriatku.poradte mi pls dakto
Ja mavam cez ovulaciu tiez bolesti v podbrusku, je take nafuknute. Citala som, ze ked praskne folikul, tak ta tekutina moze podrazdit vnutro a z toho tie bolesti. Mavam v tom case aj vytok, ale je skor ciri a taky tahavy ako sopel :)
V tvojom veku sa ti aj menstruacia este upravuje. Vela zien zacina, resp. konci menstruaciu hnedym vytokom.
A vek na gyndu naozaj mas :)
nikto sa s takymto niecim nestretol? nikto mi nevie poradit okrem toho aby som sla ku gynekologovi? :(
vek na gyndu je vzdy, ked su problemy. vsak inak by neexistovali aj detski gynekologovia. ak citis, ze nieco nie je v poriadku, lepsie je, aby to videl lekar.
viem, ze je to otrepane, ale este som nikdy nebola u gynekologa a mam strach. musela by som tam ist sama, pretoze mama vela pracuje, a ja este predsa nemam vek na gyndu(16)...