sexujete u priatela ci priatelky doma? nerobi to problem pre jednu stranu, ked je napr niekto prave doma? napr moja partnerka o tom ani nerozmysla...ze ci som normalny....tak teraz neviem....
Dakujem za odpovede
"SEX U VAS DOMA?! NIKDY..."
no my sexujeme u priatela. u mna v podstate ani nie je kde a kedy. a zamykat? hm, u neho v podstate ani nie je co...
no super takze to nieje az take nemozne...ale ma zarazilo, ze sa nezamykate...? tak to si teda ja neviem predstavit...to bol velky risk...by sa to potom mohlo riesit aj inak ako len rychlovkami:)))...no nie?
tak ci tak dufam sa jej stres z toho pomynie....
Co sa tyka nas,tak uplne v pohodicke,aj ked su vsetci doma...Ked to na teba pride neni co riesit:)Izbu nezamykam a vsetci behaju okolo nej:)Viem ze mi tam nikto nevbehne:)Teda aspon dufam,ale je to aj kus adrenalinu:)...Proste ked to na cloveka pride,nezastavi ho nic:)
aj my to robime, ale len ked je mama doma, s ocom si ne som nikdy ista:) ale ked nieco kuka v telke a mame chut (takmer vzdy) tak v pohode... aj ked niekedy mi lepilo ked sla do kuchyne...:DDDDDDDDDDDDD
My to s priatelom robime aj u neho aj u mna doma aj ked su tam rodicia... vieme ze nam do izby nevojdu takze v pohode :)
I ked to su vtedy len take rychlovky. Na to aby to bolo aj s predohrou a take krasne a dlhee na to treba cas a volny byt :))
:) nhoo my to robievame tiez ked su rodicia doma ale len u neho a ked zaspia alebo nieco pozeraju :) lebo ked je uz chuti vela inak sa uz neda :)))
my to robime aj ked su doma rodicia ale az ked idu do obyvacky pozerat film,lebo nam vzdy chodia do izby, takze si to nehavame az navecer. Som zena a vzdy to tak robime len u nas:)
ved je to absolutne stresove,ani sa jej necuduj.co ak niekto vbehne do izby?ja by som bola taka ista.na milovanie treba cas a klud.pohodicku.