stále unavený

Príspevok v téme: stále unavený
miša

Prosím vás, neviete mi niekto poradiť nejaký dobrý liek na unavenosť, alebo aspoň nejaký dobrý vitamín, pretože môj 25 ročný priateľ je stále strašne unavený aj po fyzickej aj po psychyckej stránke. Ja už som z toho v koncoch, celý deň len tak polihuje a nič nerobí. Prosííííím o nejakú radu,lebo ja už fakt neviem čo mám robiť

majuška

Nechej priatela tak, a rozijdi sa s ním. Ja mám brata, ktorý stále vraví, ze je unavený, ked človek niečo chce od neho. No on skutočnosti, nie je unavený po fyzickej stránke, ale po psychickej, pretože jeho mozog nemá dostatok vitamínom, resp. zdedil urcité psychickú chorobu o ktorej asi nevies, a mozno ani on, lebo sa pokladá za zdravého z tejto stránky. Skúste navstívit neurologičku, ak natrafite na dobrú doktorku, tak mu da tabletky, ktoré zaberú.

miša

lenže najhoršie na tom je to , že on si to nechce ani priznať. On je zdravý a ja som slepá a neviem asi čo od radosti alebo od nudy som z toho fak už na nervy

damaxy

Opýtaj sa aj na koenzým,ten je doležitý aj pre srdcový sval,ale ak sa to nazlepší tak ho donút aspon na krv,tlak a to najzákladnejšie.

miša

musím teda vyskúšať nejaké tie vitamíny a z dovolenky sme sa vrátili pred týždňom a aj tam bol unavený, ale skúsim skočiť aspoň do tej lekárne možno mi tam niečo poradia len dúfam, že nie rovno igelitové vrece (:

damaxy

tak skús nejaké vitamínové prípravky a na mna ked som mala fyzické vypatie dobre učinkoval koenzým q 10.Inak môže to byt aj trojsmennou prevádzkou,je určite vyčerpaný,lepšie je íst k lekárovi po vlastných ako s majákom.No nechcem prorokovat,lebo mne to obvykle vychádza.Dúfam,že som ta nevystrašila v túto nočnú hodina.A čo tak dovolenka aspon 14 dní?

miša

no Damaxy diky moc, ale k doktorovi ho nedostanem ani keby som ho uspala. Ale stále sa vyhovára, že to môže byť aj tým , že robí na tri zmeny a to sa v robote ani moc nenarobí. Ja neviem, čo by mu mohlo pomôcť a to kedysi aj cvičil a teraz je už ako starý dedo na dôchodku

damaxy

No mal by s tým určite niečo robit najlepšie lekárske vyšetrenie,môže to byt všeličo,od zlého krvného obrazu až po neurasténiu.To nevyriešime.Jednoducho ho treba vziat a odchodit svoje po poliklinike.