Naozaj musím hladovať? Ja si dávam pozor na kalórie v jedle aj na tuky aj sacharidy, ale najem sa vždy keď som hladná cca. každé dve hodiny nejaké ovocie alebo zeleninu prípadne nízkotučný tvaroh s banánom denne si aspon raz trochu zacvicim aj ked momentalne na fitko nemam. Myslite ze je to okej?
Naozaj musím pri diéte hladovať?
aj ja chcem mat dieta a aby chodilo tak daleko do skoly:)) ale nie, a zostihleli ti nohy z bikovania? davas si najmensiu zataz vsak?
Ja kazde rano idem na bicykli s dcerou do skolky 5km (ked je sneh a lad tak nie),vratim sa domov, to uz mame 10km. a poobede idem pre nu- cize dalsich 10.Nohy mam vysportovane ako delostrelecky kon,mozem ist kludne na tour de france.Neviem co je chripka ci prechladnutie a postavu mam odvtedy super aj bez diet.Takze hor sa na vzduch a hybme sa (anorekticky nemusia - riziko zlyhania organizmu xixi)
no ja mam prechadzok dost do skoly to mam asi tri kilometre :)
Dieta NEZNAMENA hladovat. Ale vyvarovat sa nezdravym jedlam ako vyprazane jedla alebo cukrovinky... Obmedzenie tukov.. Prirodne tuky mozes. Aerobka a zdrava strava = chudnutie :)
OK.
Prechadzky na cerstvom vzduchu su zadarmo.Fitka su na tvarovanie tela, na zdravie stacia prechadzky.
Fitka maju vnutornu cirkulaciu vzduchu(vzduch je zamoreny a plny bakterii a virusov). Hlavne teraz, v chripkovej sezone sa treba vyhybat miestam s vela ludmi uzavretymi v malom priestore.