sex v 14-ke

hej

To fakt nevidite, ze niekto si rpbo srandu? staci pozriet na styl pisania. A divne, ze sam zalozi temu a viac neprispeje nie? Pochybujem. A ty s tym zakladanim zbytocnych tem prestan laskavo.

kika123

PREPAC XLAPCE ALE MYSLIM ZE MAS NA TO ESTE CAS!A JE TO NEZAKONNE KED AJ BABA MA POD 15 ROKOV!RADSEJ SI POCKAJ....

dik more

JAJA, kolkokrat to tu este bude musiet byt npisane - od 14 trestna zodpovednost, ale SUKACIA zodpovednost je od 15!!! Kazdy druhy list v tejto teme obsahuje podobny prispevok aj s vypisom zo zakona!

sue123

dost trapne ked s nou ces spat len preto ze je pekna a okrem toho 14 rocna...weru este myslite aj na nasledky...suhlasim ak nieje blba tak pocka este zopar rockov....uprimne ovedane keby mne toto priatel povedal ze sa ce somnou vyspat bo pekna som v 14tich ta ho poslem kade lahsie

dadah

to je akože dôvod prečo sa s ňou chceš vyspať, že je pekna?? dosť nevyspelé, ale čo čakať od 14ročných. ak nie je hlúpa, tak počká.

rendynka

moj ja v 14-rokoch som skakala pred domom s kamoskami gumu:) Ale je to tvoja vec, aj ked si myslim ze si strasne mladucky na take veci. Radsej pockaj aby sa vam este nepritrafilo nejake mimi, lebo potom to len bude katastrofa.

kacka12

ja si myslim, ze si zasa niekto robi srandu. Som o tom presvedcena a mam na to svoje dovody, takze ha ha ha velmi vtipne.

jahodka69

no ludia newjem ako vy ale ja si myslim ze je to jeho vec ci ano alebo nie ... nieje van to jedno ci teraz ci o 5 rokov ? ak chce nech to robi ak pozna zakon a aj rizika ..a pytal sa nieco ine ako to ci moze alebo nemoze ...
bryzgi...ja si myslim ze ak to ozaj chces a si si vedomi toho ze co z toho moze byt atd ... tak to len tak skus nadhodit ...a inak poradit newjem ...