Plavanie

Príspevok v téme: Plavanie
janka_d

ako ste sa prosim vas naucili plavat? mam 20 rokov, pokusala som sa o to 5x asi a nenaucila som sa. ja sa totiz dost bojim, ale plavanie by mi aj pre moje zdravotne problemy pomohlo. trosku sice viem plavat na chrbte, ale len pri stene bazena. raz sa stalo, ze som sa takmer utopila. co mam robit? chcela by som sa raz naucit, ale bojim sa, ze mozem dostat krc, utopim sa alebo co. co mam spravit? chcela by som vediet plavat.

montrela

Ahoj janka_d, ja som sa naucila plavat sice este ako decko(je pravda, ze deti sa ucia rychlejsie) ale naucila som sa sama.Este si to stale zivo pamatam. Jednoducho som si nasla vo velkom bazene kludny roh a snazila som sa dostat sa z jednej strany na druhu(v tom rohu) najprv som sa len hadzala na druhu stranu, ale postupne som isla dalej a dalej pozdlz jedneho ramena toho rohu a snazila sa dostat k druhemu ramenu a bum, zrazu som zistila, ze som k nemu vlastne doplavala. trvalo mi to cely den a ani potom som nebola ziadna ryba, ale ten pocit,ze sa viem pohybovat vo vode som chcela stale zlepsovat a zlepsovat a teraz uz plavam ako rybka. A k tomu prispevku od "fgf" preco by to malo byt trapne??? Ja si skor myslim, ze je trapne NIC s tym nerobit a tebe janka patri velky obdiv, lebo s vekom je to tazsie a o to sinejsia a vytrvalejsia musis byt. Silno ti drzim pasticky.

janka_d

no mne to trapne neni... videla som jednu 40 rocnu zenu, ktora sa ucila plavat. a mne by to urcite pomohlo... ved sa nebudem ucit plavat s 5-rocnymi detmi v bazene...