nemate nejake dobre tipy co si dat na ranajky ? hm ? skoro kazdy den jem to iste.. uz je to nudneee :(( hoci co. co aj vy jete.. je mi to jeednoo :) pls
Tipy na raňajky..
Do ovsennych vlociek sa vyborne hodi lyzica jemne mleteho lanoveho semena. Prida extra vlakniny, antioxidanty aj omega 3 oleje.
ovsena kasa s ovocim,zasyti a ma nizsky glyk.index.alebo celozrny chlebik, maslo,sunka, papriky, rajciny,/teraz v zime nic moc kvalita/, tuniakova natierka,alebo vianocka s dzemom.ak mam cas ,tak franzuzsky toast alebo omeleta, raz za cas, pozor na cholesterol:-)
ja mam take 2 varianty: bud si dam chlebik s medom, alebo ovsene&sojove vlocky s ovocim. A samozrejme este pred ranajkami jedno jablcko :)
kakao a chlieb/rozok s medom/lekvarom, vianocka a caj, vajicka, nejake natierky, musli, obcas nutela :)
Rozky s jogurtom, chlebik so sunkou, syrom a zeleninou, chlieb vo vajci, topinky cesnakove, parky, leco, ovsene vlocky s medom,nejaky sladky kolacik, tvaroh s cukrom,acidko,ovocie, vajicka, no proste vsetko, co chladnicka ponuka a co mam momentalne doma nakupene....
Na ranajky zjedz nieco vyzivne,co ti da dostatok energie.Na ranajky sa najedz ako kral...mali by byt do 9:00,pretoze potom ma zaludok tzv. fazu pokoja.
Ja mam rada aj cesnakove hrianky s olivami,celozrnne pecivo s morcacou sunkou a zeleninou,jogurt s ovsenymi vlockami(vlocky som nalozila s posekanym ovocim-kompot-a dala som tam aj stavu,aby napucali,posekane orechy a susene hrozienka)
ibrahimka........
mas sice pravdu ze tato tema nepatri moc sem ,ale to je kazdeho vec co sem pise..
je tu vela tem co sem nepatri........
ako tvoje spravanie je teda hrozne..
asi si niako ciganka ked s atakto chovas.....
omfg nemam slov na teba.. :((