ja som mala na ranajky ovsene vlocky s bananom a jogurtom... potom jablkoo.. potom obed v skole-ryza s mäsom a sosovicova polievka....potom uz len doma caj ginkgo biloba aaa velaa vodyy.. a co vyyy ? :))
CO STE DNES JEDLI ???
Ja som zacal od rana o 4 00 som si dal dva rozky plus 500g Acidko.
5 50 som si dal spagety s kuracim masom plus plno zeleniny (neco na sposob ciny)
8 45 som si dal to iste co 5 50
11 45 ryza plus kuraciu pocienku so zeleninovym salatom
15 00 zemiaky so zapecenym syrom
17 45 Proteinovy napoj s maltodextrinom, glukozou a kreatinom.
19 30 Znova proteinovy napoj s kreatinom
20 30 Spagety a kuracie maso
22 00 250 gramov nizkotucneho tvarohu s grankom
22 15 spanok.
myslim, ze tato lady sa chcela dostat aj na uplne iny portal.
mimochodom, gingko pijem aj ja- to je na pamat..hm, nechcela si radsej laxativum, ci take nieco?
Ja som mal dneská na raňajky tiež jogurt s čokoládou a s banánom a s nastrúhaným jablkom,potom som zjedol kúsok jablkovo-makového koláča a vypil som asi pol litra mlieka....ešte pred obedom som zjedol sáčik čipsov (solených papričkových) a jednu horálku...na obed som jedol pečené kura so zemiakmi a ešte som dojedol rezne (len 2)...na olovrant som mal trochu segedinského gulášu....na večeru som mal kus slaniny a trochu klobásy....ešte pred spaním som musel zjesť jednu čokoládu....to je asi všetko...jáj ešte som jedol aj pukance medzi obedom a olovrantom...všetko zapíjam husteným čokoládovým mliekom...to je vše,keď sa dobre najem tak mi aspoň chutí fajčiť...
si si pomylila kategoriu, nie? nechcela si na chudnutie? alebo radsej na anorexiu?
ha ha ha ...
Ja na ranajky ovarove koleno,na desiatu 3 bravcove rezne a zemiaky,na obed mastny bocik 1kg a knedlik,na olovrant skvarkovu pomazanku a chlieb a na veceru 9ks torty.TO VSETKO ZAJEDAM SLADKOSTAMI a za kazdym chodom pivo GRRRRRG.