ahojte.. snazim sa schudnut.. cvicim pravidelne najmenej trikrat do tyzdna na stacionarnom bicykli hodinu plus k tomu robim cca 70 brusakov.. nejem po piatej hodine.. jedalny listok mam tez upraveny.snazim sa dodorziavat pitny rezim a vyhybat sa sladkostiam.. uzivam aj psillium a momentalne uvazujem este nad chromom. co viac by som este mohla urobit aby som zefektivnila moju snahu? aby vysledok prisiel skor.. conajskor..? dakujem za kazdu radu.
co viac??????
Ak mas Hypertyreozu-zvysenu funkciu stitnej zlazy tak sa to prejavuje
neustálym hladom a smädom s tendenciou k nadmernému príjmu tekutín a polyfágii (neustálemu jedeniu).
#
Únava, svalová slabosť, strata telesnej hmotnosti napriek zvýšenému kalorickému príjmu. Ale vies, zas kazdy nema vsetky symptomy...niekto len vela je, niekto ma zas len vysoky krvny tlak a tak.
Ked mam asi od trinastich rokov zvysenu cinnost stitnej zlazy (produkuje mi vela protilatok) co to spravi s mojim chudnutim neviete?
To nejedenie po piatej hodine je pekna blbost. Iba ak by si chodila spat o 20.00 Mozes sa najest 2-3 hodiny pred spanimn, samozrejme musis si davat pozor na to co zjes, ale to uz urcite vies
Ked sa ti nedari schudnut ani po tom vsetkom co si tu napisala chyba bude inde. RAdila by som ti navstivit endokrinologa-stitna zlaza. Mozes mat znizenu funkciu, vtedy by si mohla byt aj o hlade a priberala by si. Alebo cukrovka a pod. Myslim, ze za normalnych okolnosti ak si zdrava, nie je ziadny dovod preco by si nemala chudnut. Vlastne je, ked od tvojho chudnutia presiel len tyzden ;) vysledky pridu az po case a najme aj ked cvicis..svaly su tazsie ako tuk to si zapamataj, takze sa hlavne prvy mesiac nevazit, straca to na motivacii.