Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zlata zila ci hemeroid

Príspevok v téme: Zlata zila ci hemeroid
yuyska

mam problem s konecnikom, uz dlhsiu dobu,,niekedy sa to vracia inokedy je to fajn, mam vonkajsiu stranu konecnika velmi citlivu, pri vyprazdnovani ma to boli, niekedy krvaca,mam tam taku malicku hrcku ktora ma niekedy svrbi a pri vyprazdnovani boli..je to priznak zlatej zili co hemeroidu?co by som si mala kupit v lekarni (ku doktroke sa hanbim:), nejaky caj, krem, lieky??
alebo to mam normalne a zalezi podla stravy??neviem

1234lenka123

mam problem okolo analneho otvoru sa mi objavila fialova zila...podla toho co sm pozerala thak to bude asi vonkajsi hemeroid...ma asi 4cm,velkost..noo noo len dufam ze stoho nevznikne nieco strasne..ako si to mam dat vyliecit?..noo ale ja citim iba thake ako stipanie.no zatial ma to nesvrbi.mohli by ste mi niekto otom napisat viac na e-mail?....dakujem s pozdravom lenka...

mjanik

ak sa nechcete dlhodobo liečiť masťami a aj tak to s nimi neprejde,vyhľadajte akupunktúru a tá vás na 1 až 3 x vylieči-upozorňujem -dlhodobo

mimamimamima

No moja mila, mala som tie iste pocity. avsak ja som k tej doktorke isla.nie je to nic strasne. su na to maste, nie je to preplacane ani z casti poistovnou. odpinkali ma, ze si za to mozem sama. to co mas, je vonkajsi hemeroid, ktorý bol kedysi vnutorny, len sa vytlacil von. to sa stava, ak sa clovek nasilu vyprazdnuje. mozem Ti odporucit octanovu mast..ta mi pomohla hned. alebo este gafrovu. tu som nestihla vyskusat. hemeroid Ti vymizne casom, ale musis preventivne postupovat. to znamena, teplo pod zadkom a nie na silu sa vyprazdnovat, jest vela vlakniny a pit dzusy, aby bola stolica makka. a POZOR, spominala si, ze Ti to krvaca. Na tvojom mieste by som vyhladala lekara. moze to byt vaznejsie a mast nemusi pomoct. mozno mas problem aj s hrubym crevom. lekarov sa nehanbi, studovali na to, aby liecili. dufam, ze som pomohla aspon trochu