Zlata zila ci hemeroid

Príspevok v téme: Zlata zila ci hemeroid
yuyska

mam problem s konecnikom, uz dlhsiu dobu,,niekedy sa to vracia inokedy je to fajn, mam vonkajsiu stranu konecnika velmi citlivu, pri vyprazdnovani ma to boli, niekedy krvaca,mam tam taku malicku hrcku ktora ma niekedy svrbi a pri vyprazdnovani boli..je to priznak zlatej zili co hemeroidu?co by som si mala kupit v lekarni (ku doktroke sa hanbim:), nejaky caj, krem, lieky??
alebo to mam normalne a zalezi podla stravy??neviem

petrozbojník

To je jedno a to isté hemoroidy - zlatá žila. Tu je článok o stravovaní www.hemoroidy-hemeroidy.sk a prípravo fine6 odporúčam ja som hemoroidy dostal z posilnovania

Bejatka1

Hemoroidy samé od seba nezmiznú, treba ich nejak liečiť, buď po domácky úpravou stravy, pohybom, sedavými kúpeľmi, alebo komu sa nechce čakať tak zrýchliť liečenie prípravkami z lekárne. Manžel, keď mal hemoroidy to spojil, aj kúpele, aj strava, veľa pohybu a z lekárne si kúpil gél Hemostop a tabletky a hemoroidy mu rýchlo zmizli.

LinaD

Maste a capiky su fajn na kratkodobu ulavu. Ja som si o hemoroidoch vela citala,ked som mala tento problem na internete a v letakoch, prekvapilo ma, že su to vlastne zily a zilovy problem. Mne velmi pomohli tabletky - Diosminol, daju sa kupit v lekrani aj bez predpisu. Spolu s mastami mi velmi pomohol a zatial je vsetko v poriadku.

strach mam

Mam vonkajsi zrejme podla toho co citam,najprv bola krv na papiery teraz bolest uz len pri pohybe ..je mozne ze to prejde samo od seba? prosim niekoho kto mi poradi na tento mail tropical@azet.sk takujem velmy pekne

vševedka

Pomôcť by mali MASTU S masť a Mastu S čapíky, ktoré sľubujú odstrániť bolesť, zápal, svrbenie a urýchliť hojenie. Nemám však s nimi osobnú skúsenosť, ani nie sú mi doteraz známe nejaké bližšie referencie.
Pomôže však veľmi šetrná hygiena v spomínanej postihnutej oblasti a hoci ja zn.Dove moc nemusím, tu používam hodvábny sprchový gel Silk Glow a rozmaznávaj sa mäkkučkým toaleťákom a froté uterákom. Prevencia:vláknina, pravidelné vyprázdňovanie, dostatočný pitný režim.

vyliecena

Pomohli mi lieky Glyvenol, mast Doloproct. Kazdy vecer 1 jablko, okrem toho mlete lanove semienka, pohankove a sojove vlocky v jogurte denne, vela vlakniny, hrusky, ovocie zelenina, imyvanie konecnika po stolici /nie mydlom/, sport, nesediet na makkej podlozke, pouzivat makky toaletny papier. Odporrucam vsetkym. PS: po 30 vraj ma tieto problemy kazdy druhy clovek, podla studii.

agina

Kupte si v lekarni FAKTU capiky, tie su na hemoroidy, kupte si aj na vnutorne, aj na vonkajsie.Na tie vnutorne su capiky, zavadzaju sa priamo do konecnika a na tie vonkajsie su maste.Do tyzdna by to malo zabrat.