Awojky...cela by som vediet ako prebehla vasa prva menstruacia,a kedy sa to stalo,komu ste to prvemu powedali a thaaak...dikyy cmaaaq!
VASA PRVA MENSTRUACIA-KEDY?, AKO?...
desat rokov, dva mesiace pred jedenastymi narodeninami, piatacka na zakladke, tusim bol utorok a ja som prisla zo skoly domov, isla som na wc a co nevidim... na chvilu som mala zahmlene pred ocami, proste som tomu nechcela uverit, ale vedela som o co ide. nastastie v tom obdobi nam hadzali do schranky vselijake vzorky vloziek a tamponov od roznych znaciek. a si pamatam, ze par dni pred tym sme sa s kamoskami bavili o tom, ze ake to musi byt divne nosit vlozky, ze to tam musi sustat a tak... a prvej som to povedala spoluziacke, ona uz kramovala. a mama si to potom vsimla, ked som sa prezliekala...
11 rokov, deň pred Vianocami, akurát som sa chystala do kostola, bola nedeľa... :D vtipné to bolo. Mame som to hneď povedala, jasné, som sa zľakla :D i keď som vedela čo mám čakať...
na telocviku v osmej triede, bolo to dost blbe, ale ja som si tych blbin zazila viac, takze mala som 13 a mame som to povedala jasnacka... aby mi kupila vlozky:P